Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: CandyBar, Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νο 1 club της πόλης που θα συζητηθεί!


Το πολυαγαπημένο σας CANDYBAR,επιστρέφει με όρεξη και υπόσχεται να σας χαρίσει υπέροχες βραδιές.


Σε ένα άκρως ανακαινισμένο χώρο, σας περιμένει να γεμίσει τις νύχτες σας με μοναδικά events, mainstream μουσική και εκρηκτικές παρουσίες. Ένας άνετος χώρος με άψογο design, φιλοξενεί για εσάς κορυφαίους DJ'S και διοργανώνει μουσικές βραδιές που θα καλύψουν όλα τα γούστα. 

Φέτος ο προορισμός στην διασκέδαση ακούει στο όνομα… CANDYBAR.

Όπως, άλλωστε σας έχουμε ήδη ενημερώσει με παλαιότερες σχετικές μας αναρτήσεις, η διεύθυνση του καταστήματος, έχει κάνει τον σχεδιασμό με τις LIVE εμφανίσεις γνωστών τραγουδιστών και τραγουδιστριών για τη προσεχή σεζόν, για τις οποίες και θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως.  

Το κατάστημα θα λειτουργεί τρεις μέρες την βδομάδα, Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή και υπόσχεται μαγικές ξέφρενες νύχτες γεμάτες διασκέδαση. 

Το  CANDYBAR, ανοίγει τις πόρτες του στις 11 το βράδυ του Σαββάτου με Dj από γνωστό κατάστημα των Αθηνών αλλά και με χορεύτριες που θα ξεσηκώσουν!!! 


Ενώ την Κυριακή, 29/11 από τις 8 το απόγευμα, ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ με την παρουσία εξωτικών σαγηνευτικών  παρουσιών - χορευτριών, εγγυώνται το αποτέλεσμα της μοναδικής διασκέδασης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου