Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

Συνάντηση με την Υπουργό κ.Κουντουρά είχαν εκπρόσωποι συλλόγων της Πάργας


Προγραμματισμένη συνάντηση με την αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα. Κουντουρά, πραγματοποίησαν το πρωινό της Τετάρτης, εκπρόσωποι συλλόγων της Πάργας.


Συγκεκριμένα, όπως πληροφορηθήκαμε στο ραντεβού με την Υπουργό, συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Πάργας κ.Γκίνης,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης κ.Λιάκρης και εκπρόσωποι του συλλόγου Ξενοδόχων, κ.Ζυγούρης και Παππάς. 

Ήταν μια συνάντηση που αφορούσε την τουριστική κίνηση της περιοχής, ενώ από τη μεριά τους, οι εκπρόσωποι των συλλόγων, έθεσαν μεταξύ άλλων στο τραπέζι της συζήτησης, θέματα όπως την αύξηση των αεροπορικών δρομολογίων Αθήνας – Άκτιο,  το άνοιγμα σε νέες αγορές καθώς και το ζήτημα του Εναλλακτικού Τουρισμού. 

Από την μεριά της, η κ.Κουντουρά, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως υπάρχουν θετικά μηνύματα για την νέα τουριστική σεζόν στην Ελλάδα ενώ πονοκέφαλος αποτελεί, το ζήτημα του μεταναστευτικού.  

Αναμφίβολα, η κίνηση αυτή από μέρους των Παργινών να συναντηθούν με την αρμόδια Υπουργό σχετικά με το Τουριστικό προιόν, κρίνεται άριστη, αφού οι ίδιοι έχουν αποδείξει πως δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου