Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

Ο καιρός της εβδομάδας- Αναλυτικές προγνώσεις για περιοχές της Ηπείρου


Ηλιοφάνεια, χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες και  παγετός στα ημιορεινά και ορεινά τη νύχτα και τις πρωινές ώρες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη νέα εβδομάδα στην Ήπειρο.

Πιο αναλυτικά:...

Τη Δευτέρα (30/11) ο καιρός αναμένεται αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, με λίγες μόνο νεφώσεις στις παράκτιες περιοχές, καθώς και σε ορεινές περιοχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα της περιφέρειας. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης, ενώ στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα σημειωθεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά – βορειοδυτικά 2 με 3 και πρόσκαιρα  στα παραθαλάσσια τμήματα 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς στα πεδινά τμήματα, 9 έως 17 στις παραθαλάσσιες περιοχές, 3 έως 12 στα ημιορεινά και από 0 έως 10 βαθμούς στα ορεινά.

Την Τρίτη (1/12) και την Τετάρτη (2/12) θα συνεχιστεί ο καλός καιρός  σε ολόκληρη την Ήπειρο, έως και το μεσημέρι όμως θα επικρατούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Το πρωί, τοπικές ομίχλες θα κάνουν την εμφάνισή τους σε αρκετές περιοχές στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία τις μεσημβρινές ώρες  θα σημειώσει μικρή άνοδο. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες ο υδράργυρος σε αρκετές ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα αγγίξει τους μηδέν βαθμούς.

Την Πέμπτη (3/12) και την Παρασκευή (4/12) το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι αραιές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων και οι τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτάσει τους 18 βαθμούς στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, 14 με 15 στα  ημιορεινά και τα 11 με 12 στις ορεινές περιοχές. Πάντως, αργά τη νύχτα και νωρίς το πρωί το κρύο θα είναι αρκετό.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για περιοχές της Ηπείρου:

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου