Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Οι πρώτες εικόνες από την 31η Εκθεση Φιλοξένια της Θεσσαλονίκης


Άνοιξε τις πόρτες της, σήμερα Πέμπτη η 31η  Εκθεση Φιλοξένια  της Θεσσαλονίκης.

Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia  παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και υποδέχεται όλο τον κόσμο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από σήμερα Πέμπτη έως την Κυριακή 15Νοεμβρίου 2015.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλών προδιαγραφών.



Έτσι, οι πρώτες εικόνες από την 31η  Εκθεση Φιλοξένια, έφτασαν πριν από λίγο στο PrevezaBest, όπου στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, φιλοξενούνται όλοι οι δήμοι της Ηπείρου, ενώ για άλλη μια χρονιά ξεχωριστή παρουσία με δικό του Περίπτερο, ο Δήμος Πάργας όπου στο παρελθόν έχει καταφέρει να βραβευτεί δύο συνεχόμενες χρονιές. 



Έτσι, από αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να βρεθούν στο χώρο, εκπρόσωποι των δήμων, εκπρόσωποι επαγγελματιών και γενικότερα  φορέων που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Στο περίπτερο του Δήμου Πάργας, σήμερα Πέμπτη όπως μας πληροφόρησαν, μεταξύ άλλων βρέθηκαν η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, κ.Βλάσση, η κ.Κολιοφώτη μέλος της Τουριστικής Επιτροπής, η κ.Γ.Κυριάκη, Γενική Γραμματέας της ένωσης Ξενοδόχων Πάργας κ' Μέλος της Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πάργας, η κ.Δ. Παππά, ειδική συνεργάτης του Δήμου Πάργας καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάργας, Δημήτρης Γκίνης. Ενώ, αύριο αναμένεται να βρεθεί και ο Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας.  


Ο Δήμος Πρέβεζας θα  εκπροσωπηθεί όλες τις ημέρες (από 12έως 15 Νοεμβρίου) στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ θα  πραγματοποιήσει την δική του ιδιαίτερη παρουσίαση την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα D' του Συνεδριακού Κέντρου ¨Νικόλαος Γερμανός”.

Στην παρουσίαση έχουν κληθεί τουριστικά γραφεία , εκπρόσωποι επαγγελματιών και γενικότερα  φορέων που ασχολούνται με τον τουρισμό ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει επίσης δοθεί στην παρουσία μέσων ενημέρωσης  της Βορείου Ελλάδος αλλά και στην αξιοποίηση των ιδιαίτερων δεσμών που έχει   ο Δήμος της Πρέβεζας με αυτοδιοικητικούς παράγοντες    της ευρύτερης περιοχής.

Η παρουσίαση   θα  είναι στοχευμένη   και θα περιλαμβάνει την  προβολή dvd που θα αναδεικνύουν την ιστορία, τον πολιτισμό,  το φυσικό περιβάλλον  και  τις παραλίες
του Δήμου Πρέβεζας.

Αμέσως μετά θα παρατεθεί μικρός μπουφές με παραδοσιακά προϊόντα  και την επιμέλεια του συλλόγου Γευσιγνωστών “Μίθαικος” .


Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν  ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και ο εντεταλμένος Σύμβουλος  Ευάγγελος  Συγκούνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου