Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αρνήθηκε να ανέβει στο "πατάρι" ο Κώστας Μπάρκας


Από τον δρόμο μαζί με τους πολίτες παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση, ο κυβερνητικός βουλευτής του Σύριζα Ν.Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.

Ο κ.Μπάρκας δεν ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων, ενοχλημένος από την παρουσία στην εξέδρα του περιφερειακού συμβούλου με την Ελληνική Αυγή, Σπύρου Μπαρτζώκα. 

Μάλιστα, έπειτα το πέρας της παρέλασης, ο κ.Μπάρκας, έκανε δήλωση προς τα ΜΜΕ σχετικά με την άρνηση του να παρακολουθήσει την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων. 

Έτσι, ο Κώστας Μπάρκας δήλωσε: "Δυστυχώς το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, σήμερα έκανε την παρουσία του, ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων, σέβομαι όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έκαναν παρέλαση, σέβομαι όλους τους επισήμους, αλλά δεν μπορούσα πολιτικά να νομιμοποιήσω την παρουσία της Χρυσής Αυγής, ενός ναζιστικού μορφώματος, το οποίο διεκδικεί αυτά για τα οποία ο Ελληνικός Λαός πολέμησε την περίοδο 40-45. Αυτό το μόρφωμα το οποίο κατηγορείται για την δολοφονία ανθρώπων, κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ανθρώπων, κατηγορείται για προπηλακισμό όλων εκείνων των Ελληνίδων και Ελλήνων οι οποίοι διεκδικούν...είναι ένα ναζιστικό μόρφωμα το οποίο έχει πάντα στο μυαλό του να επαναφέρει τον φασισμό από το παράθυρο, διότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες το έχουν διώξει από την πόρτα. Να επαναλάβω πως δεν ήθελα να δείξω ασέβεια στους μαθητές που παρέλασαν σήμερα, των δασκάλων τους, των σχολείων τους, των επισήμων οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, δεν μπορούσα όμως σε καμία περίπτωση για πολιτικούς λόγους δεν μπορούσα να νομιμοποιήσω με την κοινή μου παρουσία να σταθώ πλάι πλάι με τους εκπροσώπους αυτού του ναζιστικού μορφώματος", κατέληξε ο κ.Μπάρκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου