Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τριάντος BAKERY !!! Πρατήριο άρτου στο ιστορικό κέντρο


…Μαγαζί Γωνία – Πρατήριο Άρτου


Ένα νέο, προσεγμένο μαγαζί (πρατήριο άρτου) δημιουργήθηκε στον πεζόδρομο του Ιστορικού Κέντρου, το οποίο αποτελεί προσπάθεια ενός νέου και ιδιαίτερα αγαπητού παιδιού στην κοινωνία της Πρέβεζας, του Βασίλη Τριάντου. 




Η οικογένεια Τριάντου μετρά 40 έτη παράδοσης στους φούρνους και το ψωμί. Έτσι, σήμερα Κυριακή στον γνωστότερο εμπορικό δρόμο της πόλης της Πρέβεζας αυτόν του Ιστορικού Κέντρου, τελέσθηκε ο αγιασμός και τα εγκαίνια του Πρατήριου Άρτου - Τριάντος BAKERY






Στην σημερινή εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς τόσο της οικογένειας Τριάντου όσο και του Βασίλη, προκειμένου να ευχηθούν καλορίζικο το μαγαζί και καλές δουλειές. Το κατάστημα θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο ώρες καταστημάτων. 




Επίσης, όλα τα προιόντα είναι παραγωγής του καταστήματος (χειροποίητα). Στο πρατήριο άρτου επιπλέον θα βρείτε να δοκιμάσετε νέα προιόντα, όπως τυρόπιτα φλογέρα και τυρόπιτα μπέικον φλογέρα. Το κατάστημα επιπλέον θα διαθέτει ποικιλία γλυκών, κορμό κ.α., σφολιάτες, βουτήματα, καφέ, βιολογικά αναψυκτικά καθώς και Βιολογικό τσάι κ.α.


















Με την σειρά μας να ευχηθούμε και εμείς καλές δουλειές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου