Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χαμόγελα και περηφάνια στην τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της ΑΕΝ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί η τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών και Σπουδαστριών του Εκπαιδευτικού Έτους 2014-2015 της ΑΕΝ Ηπείρου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πρέβεζας, όπου απονεμηθήκαν και τα πτυχία.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν συγγενείς, φίλοι των σπουδαστών και μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στρ. Ιωάννου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.




Ο  Διοικητής της Σχολής Κων. Λαμπρόπουλος στον χαιρετισμό του ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή τονίζοντας μεταξύ άλλων «Είναι  μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Θυμηθείτε ότι το επάγγελμα που επιλέξατε είναι αναμφίβολα απαιτητικό, δύσκολο και κουραστικό. Το επάγγελμά σας προσφέρει προοπτικές εξέλιξης που δύσκολα θα βρείτε σε άλλα επαγγέλματα. Επίσης θυμηθείτε όλες τις υποδείξεις – συστάσεις και διδάγματα που σας έδωσαν στην Ακαδημία οι καθηγητές σας, χρησιμοποιείστε τα σαν όπλα για την αρχή μια καριέρας και διατηρείτε σε υψηλό επίπεδο το φρόνημα και την αξιοπρέπειά σας. Ο Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού πάνω  στο πλοίο καλείται να είναι Αξιωματικός – Δήμαρχος – Ιατρός – Εισαγγελέας – Πρεσβευτής της Χώρας του σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης και άλλες πολλές ιδιότητες. Την βαρύτατη αυτή ευθύνη που άλλος επαγγελματίας θα δίσταζε να αναλάβει, ο ίδιος την επωμίζεται με περηφάνια και την αντιμετωπίζει με ανάλογη σοβαρότητα».


Στην τελετή απεύθυναν στη συνέχεια χαιρετισμό Καθηγητές της ΑΕΝ, εκπρόσωποι  ναυτιλιακών εταιρειών καθώς και ο πρόεδρος των σπουδαστών.





Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε η απονομή των πτυχίων στους τελειόφοιτους ενώ στο δεύτερο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε δεξίωση. 










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου