Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περί ειδικών συνεργατών – Σας τα είχαμε πει τρεις μήνες πριν !!!



Είναι από τις φορές που "χαιρόμαστε" και αυτό διότι τα λόγια μπορεί να πετούν…. τα γραπτά όμως μένουν...


Όπως σας είχαμε ενημερώσει την 27η Φεβρουαρίου δείτε εδώ, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαίλης, είχε προκηρύξει την ανάγκη πλήρωσης τριών (3) θέσεων ειδικών συνεργατών για τον δήμο Πρέβεζας. 

Μόνο που στην σχετική μας ανάρτηση, πέρα από τα προσόντα τα οποία ζητούνταν, το PrevezaBest πρώτο, είχε αποκαλύψει τα ονόματα τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα προσληφθούν και τα οποία δεν αναφέραμε ολογράφως για προφανής και ευνόητους λόγους.

Προσέξτε, τα ονόματα τα είχαμε αναφέρει τρεις μέρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης των δικαιολογητικών – βιογραφικών από τους υποψήφιους….

Έτσι, τότε κάναμε λόγο για μαντικές μας ικανότητες….Η αλήθεια είναι πως και στα τρία ονόματα για τις τρεις θέσεις πέσαμε μέσα….

Έτσι στο φύλλο της κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε, ότι η κ.Βασιλά, ο κ.Σκούρας και ο κ.Νίκου Ερωτόκριτος θα είναι οι ειδικοί συνεργάτες του δήμου Πρέβεζας. 

Μάλιστα και για τις τρεις θέσεις, αρκετοί συμπολίτες μας κατέθεσαν τα βιογραφικά τους, τα οποία προφανώς και δεν μελετήθηκαν, αφού η επιλογή των προσώπων είναι καθαρά θέμα του δημάρχου του οποίου δίνεται το δικαίωμα από το νόμο.

Απλά έπρεπε να υπάρξει αυτή η διαδικασία της δημοσίευσης της προκήρυξης, άσχετα αν η επιλογή των προσώπων για την κάλυψη των θέσεων είχε γίνει πολύ καιρό πριν.


Διαβάστε το δημοσίευμα του PrevezaBest της 27ης Φεβρουαρίου.

Την ανάγκη πλήρωσης τριών (3) θέσεων ειδικών συνεργατών, ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ.Μπαίλης  με αντικείμενο και προσόντα ως εξής:

Ειδικότητα ΠΕ Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό για να παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώσεις γραπτά η προφορικά μέσα στον κύκλο των γνώσεων του σε τεχνικά θέματα (μελέτες - έργα) . 
  
Ειδικότητα ΠΕ Μηχανολόγο Μηχανικό για να παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώσεις γραπτά η προφορικά μέσα στον κύκλο των γνώσεων του σε θέματα διεκδίκησης και ένταξης Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων χρηματοδότησης, σύνταξης και παρακολούθησης Επιχειρησιακού Προγράμματος καθώς και παρακολούθησης ενεργειακών προγραμμάτων που αφορούν το Δήμο. 

  Ειδικότητα ΤΕ Τεχνολόγο Μηχανικό Έργων Υποδομής για να παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώσεις γραπτά η προφορικά μέσα στον κύκλο των γνώσεων του σε θέματα διεκδίκησης και ένταξης Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων χρηματοδότησης.

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στην παρ. 3 του άρθρου 163 του ν.3584/2007 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την αίτησή τους : 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. 2. Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών 3. Υπεύθυνη δήλωση με την οποία να δηλώνουν ότι έχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού. 4. Βιογραφικό Σημείωμα και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που τεκμηριώνει την επαγγελματική του εμπειρία Η επιλογή των Ειδικών Συνεργατών θα γίνει από Δήμαρχο ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα των προσλαμβανομένων σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Πρέβεζας μέσα σε προθεσμία πέντε ημερών από την επόμενη μέρα της δημοσίευσης της παρούσας.

Όμως, σύμφωνα με το PrevezaBest, οι τρεις εδικοί συνεργάτες θα είναι οι εξής: 

Ο κ.Ν.Ε. (Α) για την θέση του τοπογράφου, για την θέση του Μηχανολόγου η κ.Βα ενώ για την θέση του τεχνολόγου ο κ.Σκ 

Τα ονόματα δεν αναφέρουμε ολογράφως για προφανής και ευνόητους λόγους…. 

Στη περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα ονόματα αυτά τότε μιλάμε για "εξαιρετικές μαντικές ικανότητες" του PrevezaBest

Να ξεκαθαρίσουμε πως καθόλα δεν αμφισβητούμε την τιμιότητα και την αξιοκρατία που διέπουν τον δήμαρχο κ.Μπαίλη τον οποίον σεβόμαστε αλλά και εκτιμούμε.

Απλά το PrevezaBest, τρεις μέρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση των θέσεων, αναφέρουμε στη πρώτη περίπτωση τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμου ενώ για τις άλλες δύο θέσεις το αρχικό καθώς και το δεύτερο γράμμα του επιθέτου….

Οψόμεθα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου