Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 19, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τρίτο αυτογκόλ για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο



Η Διοίκηση του δημοτικού λιμενικού ταμείου, μέσα σε ένα μήνα περίπου,  έχει εκτεθεί τρεις φορές στην κοινή γνώμη. 

Εν συντομία να αναφέρουμε το πρώτο αυτογκόλ με το λάθος του γραμματέα όπως είχε αναφέρει η κ.Καζάκου σχετικά με την απαγόρευση ψαρέματος στην παραλία από τους αλιείς για λόγους αισθητικής, δεύτερο αυτογκόλ με το εκ παραδρομής λάθος σχετικά με την απαγόρευση διέλευσης των ποδηλάτων από την παραλιακή, ενώ το τρίτο και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με την χτεσινή καταγγελία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το PrevezaBest για την δημοπρασία του τουριστικού περιπτέρου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός κινδυνεύει να ακυρωθεί. 

Ενώ την υπόθεση χειρίζονται τεχνικές υπηρεσίες του δήμου. Αντιλαμβανόμαστε τον φόρτο εργασίας της διοίκησης του Δ.Λ.Τ., όμως το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και ως γνωστόν, επαναλαμβανόμενο λάθος …παύει να είναι λάθος. 

Αλήθεια δύναται κανείς να αλλάξει στο παραμικρό τους όρους και τις προυποθέσεις μιας  προκήρυξης αφού προηγουμένως έχει αναρτηθεί στο διαύγεια  ; ; ; και αφορά δημόσιο διαγωνισμό.... ; ; ;  

Το καλύτερο όμως, είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε δει επίσημα μια ανακοίνωση της σχετικής υπηρεσίας όπου να παίρνει θέση και να τοποθετείται επί των σχετικών ζητημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου