Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τέλος Αγωνιστικής χρονιάς για τον ΚΑΟ


Επίσημα τέλος έλαβε η αγωνιστική χρονιά 2014-2015 για την ομάδα μας μετά την αδυναμία συμμετοχής της στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι με το Θρύλο Ιωαννίνων λόγω των πολλών απουσιών παιχτών μας, απόρροια των αρκετών τραυματισμών.



Η περίοδος 2014-2015 αφήνει πικρή γεύση στο τέλος της καθώς στόχος της ομάδας μας ήταν να συμμετάσχει σε όλα της τα παιχνίδια και να είναι ανταγωνιστική αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να εμφανίσει επαρκές ρόστερ για τις τελευταίες 2 αναμετρήσεις τις οποίες και έχασε "στα χαρτιά" , κατακτώντας την 3η θέση στο βόρειο όμιλο της Γ' φάσης. Ωστόσο η παρουσία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. κρίνεται επιτυχημένη καθώς αρχικά εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, κατάφερε για 2η συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσει της πρωτιά στον όμιλο της στην Α' φάση, ξεπέρασε εμφατικά το εμπόδιο του ΑΓΟΦ στην Β' φάση και η συμμετοχή της και μόνο στην Γ' φάση, αποτελεί ένα βήμα παραπάνω στην πορεία του σωματείου


Στόχος μας πλεόν είναι αρχικά να επιστρέψουν όλοι οι αθλητές μας από τους τραυματισμούς τους και έπειτα η ομάδα μας να προετοιμαστεί κατάλληλα, να ενισχυθεί όσο μπορεί και να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή τη νέα αγωνιστική χρονιά στο ανανεωμένο πρωτάθλημα της Β' Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. το οποίο αναμένεται να είναι πιο απαιτητικό και ανταγωνιστικό.

Η ομάδα μας θέλει ευχαριστήσει τους παίχτες της για τις προσπάθειες τους τη φετινή χρονιά, τους επίσημους χορηγούς της για την υποστήριξη τους, χορηγό επικοινωνίας της και φυσικά τους φιλάθλους της ομάδας που μας τίμησαν με την παρουσία τους εντός και εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου