Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιτέλους κ.Υπουργέ βάλτε ένα τέλος στην παρωδία


Η κατεπείγουσα επιστολή του Υπουργού Υγείας προς τους Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές  των Νοσοκομείων με την οποία  ζητάει  την παραίτηση τους άραγε που αποσκοπεί ; ; ;


Ο Υπ.Υγ σίγουρα θα γνωρίζει ότι οι Διοικητές  Και οι Αναπληρωτές  Διοικητές  των ανωτέρω ΝΠΔΔ διορίζονται με Απόφαση του Υπ Υγ  από τον κατάλογο  που συντάσσει  η Επιτροπή του Ν 4052/2012 κατόπιν εισήγησης.

Η θητεία τους είναι τριετής  και τους επιτρέπει  την χωρίς αποζημίωση  διακοπή της , από τον Υπουργό, σε περίπτωση ΔΥΣΜΕΝΟΥΣ αξιολόγησης της ετήσιας έκθεσης που υποβάλλεται μέσω της οικίας ΔΥΠΕ.

Επιπλέον οι Διοικητές και οι Αναπληρωτές Διοικητές θεωρούνται ανώτατοι Δημόσιοι Υπάλληλοι του Νομικού  Προσώπου του Νοσοκομείου και για το λόγο αυτό θα αντιμετωπίσουν τον άδικο και εκβιαστικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ   υποβολής αίτησης σε θέση Δημοσίου μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ για τα επόμενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια.

Άρα για ποιο λόγο δεν τους αξιολογεί ο Κος Υπουργός
Α)Μήπως λόγω έλλειψης επιχειρημάτων και ανικανότητα εύρεσης αυτών?

Β)Μήπως διότι γνωρίζει  ότι για  πρώτη φορά Διοικητές και Αναπληρωτές αυτών,  διορίστηκαν σε αυτές τις θέσεις έπειτα από αξιολόγηση μέσω 5μελούς Επιτροπής (που περιελάμβανε εκπροσώπους  ΑΣΕΠ ,ΚΕΣΥ κλπ) και έπειτα από κατάθεση των δικαιολογητικών που ήταν Πτυχίο και Μεταπτυχιακό.

Άρα γιατί δεν τους απολύει  έπειτα από αξιολόγηση και ύστερα να τοποθετήσει τα δικά του κομματικά στελέχη (αποτυχημένους υποψηφίους βουλευτές, συνδικαλιστές όπως τοποθετήθηκαν στις ΔΥΠΕ)  και να τερματίσει αυτή τη παρωδία?

Απλά να αναφέρουμε ότι όσοι  αποφασίσουν να παραιτηθούν (κυρίως από τους "Πράσινους") λέγεται ότι δεν το έχουν «αποφασίσει» χωρίς προηγούμενες συζητήσεις με "άλλους" βουλευτές οι οποίοι τους υποσχέθηκαν ότι εάν και εφόσον παραιτηθούν θα τύχουν καλύτερης τύχης. Και τι εννοούν με αυτό:

Ο Υπουργός θα μπορεί να μην κάνει δεκτή την παραίτηση  τους  ΠΟΤΕ  ή στο  ενδεχόμενο νέας προκήρυξης να επιλεχτούν ΌΛΩΣ τυχαίως ως οι Διοικητές που άξιζαν και να επανατοποθετηθούν.

Όπως και να έχει αυτά οι Πράσινοι Διοικητές που θα παραιτηθούν έχουν στο μυαλό τους  τις θέσεις αυτές  να τις επαναδιεκδικήσουν με τον ένα  ή τον άλλο τρόπο αφού εξάλλου έχουν και τον παλιό σύντροφό τους στη θέση Υπουργού που θα μπορέσει να τους βοηθήσει.


...Μήπως δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω  ; ; ; Ή μήπως ισχύουν...Το μέλλον θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου