Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό, ο Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης

Με τους νέους βουλευτές της ΝΔ δείπνησε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Κάνοντας τη δική του… ρελάνς στους εσωκομματικούς αμφισβητίες που συχνά πυκνά οργανώνουν δείπνα ο πρόεδρος της ΝΔ και σε μια προσπάθεια να συσφίξει τους δεσμούς του με τη νεότερη γενιά του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ, προσκάλεσε χθες στην αγαπημένη του ταβέρνα στην Κηφισιά τους νεοκλεγέντες βουλευτές του κόμματός του.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς και δείπνησαν με τον πρώην πρωθυπουργό οι νέοι βουλευτές Κώστας Αχ. Καραμανλής , Γιώργος Κουμουτσάκος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Χρήστος Μπουκώρος, Κώστας Βλάσσης, Ιωάννης Αντωνιάδης, Στέργιος Γιαννάκης, Στέφανος Γκίκας, Βασίλης Γιόγιακας, Τάσος Δημοσχάκης και Νίκη Κεραμέως.Παρόντες ο γραμματέας της Κ.Ο. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης.
Στο μενού της συζήτησης η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και γενικότερα το πολιτικό σκηνικό, με τον πρόεδρο της ΝΔ να εκτιμά ότι η εικόνα του κόσμου για τη ΝΔ θα γίνει πιο θετική καθώς η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους εταίρους θα προχωρά.

thepaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου