Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

Το Ιατρικό Ανακοινωθέν από τον Καθηγητή κ.Μπερή για τον 22χρονο από την Πρέβεζα


Χθες 21/04/2015 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε από τη ομάδα Μικροχειρουργικής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Αλέξανδρο Μπερή και τους κ.κ. Μάριο Βεκρή Αναπλ. Καθηγητή, Γιάννη Κώστα-Αγνάντη Επιμελητή Α΄, επιτυχημένη συγκόλληση σε πλήρη ακρωτηριασμό κάτω τριτημορίου κνήμης σε νεαρό ασθενή 22 ετών, μετά από ναυτικό ατύχημα στην Πρέβεζα.


Η πορεία του ασθενή είναι πολύ ικανοποιητική όπως και η κατάσταση του ποδιού του. Παραμένουμε όμως επιφυλακτικοί για την πορεία της γενικής κατάστασης του ασθενή και του ποδιού του, όπως σε κάθε αντίστοιχο σοβαρό περιστατικό μικροχειρουργικής αντιμετώπισης που αφήνει περιθώρια προβλημάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Αναισθησιολόγους και όλο το προσωπικό -ιατρούς και νοσηλευτές- του Χειρουργείου και της Ορθοπαιδικής Κλινικής, για την αμέριστη βοήθειά τους στην αντιμετώπιση του ασθενή.

Η ομάδα Μικροχειρουργικής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αποτελεί διαπιστευμένο Κέντρο Μικροχειρουργικής από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου