Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Πρόταση του PrevezaBest προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας


Έπειτα την ανακοίνωση του δημάρχου Πρέβεζας, σχετικά με την πλήρωση των τριών θέσεων(ειδικών συνεργατών), όπως σας ενημερώσαμε εδώ, το PrevezaBest, μάλλον θα ανακηρυχθεί σε σύγχρονο μάντη Τειρεσία. Εν πάση περιπτώσει αυτό θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο.

Το PrevezaBest, έχοντας όλη τη καλή διάθεση, κάνει τη δική του πρόταση προς τον τοπικό πολιτικό άρχων, η οποία και είναι: Μία από τρεις θέσεις…. είναι αναμφίβολα σίγουρο πως δεν χρειάζεται…. όπως  άλλωστε σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες μας, πολλοί στενοί συνεργάτες του δημάρχου, του το ανέφεραν( ότι μία από τις τρεις θέσεις είναι εντελώς αχρείαστη)…έτσι θα μπορούσε να προσλάβει ένα άτομο με γνώσεις στην επικοινωνιολογία  ή στο μάρκετινγκ, που είναι δεδομένο ότι στερείται αυτών των ατόμων . 

Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μας, αύριο Δευτέρα πολλά άτομα θα καταθέσουν τα χαρτιά τους για μία εκ των τριών θέσεων. 

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποια από τα άτομα αυτά στο επιστημονικό τους πεδίο, έχουν 15ετη εμπειρία….. 

Έτσι, μεγαλώνει ο ανταγωνισμός μεταξύ των ατόμων που "θα διεκδικήσουν" τις πολυπόθητες αυτές τρεις θέσεις, εδικών συνεργατών του δημάρχου Πρέβεζας.

*Στο κείμενο μας δεν αναφέρουμε καθόλου το όνομα του δημάρχου Πρέβεζας, διότι ασφαλώς και δεν αναφερόμαστε στο φυσικό πρόσωπο παρά μόνο στο θεσμό τον οποίον εκπροσωπεί. 

Απλά, έχουμε φτάσει στο σημείο, ενίοτε, στους αποδέκτες των κειμένων μας να εξηγούμε τα αυτονόητα….Τώρα, για ποιον λόγω μπορεί να συμβαίνει αυτό, ο καθείς μπορεί να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου