Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απορίες και ερωτήματα που χρήζουν απάντησης στον αγώνα Πανλευκάδιος - Πας Αχέρων Καναλακίου


Ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΣ Πρέβεζας  - Λευκάδας, η ποινή τόσο για την ομάδα του Πανλευκάδιου όσο και για την ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο μεταξύ τους αγώνα τις 21/2/15.

Ο Συγκεκριμένος αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του βοηθού του προπονητή της ομάδας του Καναλακίου κ.Ντούρου, ο οποίος έπειτα από αντικείμενο που εκτοξεύθηκε στην μεριά της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείου όπου έκανε 10 ράμματα…. 

Έτσι, επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ στην ομάδα του Καναλακίου, διότι όπως μεταξύ άλλων γίνεται λόγος στο φύλλο αγώνος, φίλαθλοι του Καναλακίου εκτόξευσαν πέντε τον αριθμό  μπουκάλια εντός αγωνιστικού χώρου. 

Τώρα, η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα του Πανλευκάδιου είναι πρόστιμο 500 ευρώ καθώς και αποκλεισμός της έδρας για χρονικό διάστημα 1 αγωνιστικής ημέρας. 

Έτσι, στους συντάκτες του PrevezaBest μας δημιουργήθηκε απορία πως είναι δυνατόν στη περίπτωση των φιλάθλων του Καναλακίου τόσο  οι διαιτητές όσο και ο παρατηρητής του αγώνα να  είδαν να πετούν μπουκάλια και να αναφέρεται στο φύλλο αγώνος ενώ στη περίπτωση του αντικειμένου που εκτοξεύθηκε προς τον πάγκο του Καναλακίου το οποίο είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του κ.Ντούρου, να μην γίνεται λόγος στο φύλλο αγώνος από ποια μεριά φιλάθλων εκτοξεύθηκε ….

Είναι δυνατόν το αντικείμενο που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του κ.Ντούρου να το έριξαν οι φίλαθλοι του Καναλακίου.. ; ; ;

Κι όμως στο φύλλο αγώνος αναφέρεται αόριστα χωρίς να επισημαίνεται αν το έριξαν οι φίλαθλοι του Πανλευκάδιου ή όχι….Ο Παρατηρητής του αγώνα που αγνάντευε εκείνη την ώρα ; ; ; Τους φιλάθλους του Καναλακίου είχε στο πεδίο όρασης του..... ; ; ;

Άρα, στην μεν πρώτη περίπτωση είδαν του φιλάθλους του Καναλακίου να ρίχνουν μπουκάλια ….ενώ στη δεύτερη περίπτωση είχαν τα μάτια τους κλειστά……και αυτός προφανώς είναι ο λόγος που η ομάδα του Πανλευκάδιου έπεσε στα χαμηλά… από άποψη ποινής…..Ότι δηλαδή δεν είδαν από ποια μεριά φιλάθλων εκτοξεύθηκε το αντικείμενο που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του κ.Ντούρο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου