Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καμία εκδήλωση ενδιαφέροντος από Δήμαρχο, Αντιπεριφερειάρχη και τους Βουλευτές !


Τρεις μέρες τώρα που αναρτήθηκε στο PrevezaBest, η επιστολή "κατακέφαλο" των σπουδαστών της ΑΕΝ, όπως μπορείτε να δείτε εδώ και κανένας μέχρι και αυτή την ώρα, δεν φρόντισε να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.


Και να εξηγηθούμε πως ξεκάθαρα εννοούμε τον Δήμαρχο Πρέβεζας, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας αλλά και του Βουλευτές του Νομού. 

Κανείς λοιπόν από τους παραπάνω δεν φρόντισε μέχρι και σήμερα ούτε τουλάχιστον μέσω των συνεργατών τους, να έρθουν σε επικοινωνία με τους σπουδαστές της ΑΕΝ για τα ζητήματα που τους απασχολούν. 

Αντιλαμβανόμαστε επίσης τα δύσκολα προγράμματα των τοπικών πολιτικών  μας αρχόντων  τα οποία έχουν σε καθημερινή βάση όπως επίσης αντιλαμβανόμαστε και την σειρά που έχουν θέσει στην ατζέντα τους το σχετικό ζήτημα...

Κάτι το οποίο είναι προφανές !!!! 

Μόνο μια αναφορά υπήρξε στο δημοτικό συμβούλιο, όπως και σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση....!!! 

Ελπίζουμε όταν θα έρθουν σε επικοινωνία με τους σπουδαστές να μην είναι αργά....Για να έχουν άλλωστε την ευκαιρία και οι ίδιοι να παρευρίσκονται στις τελετές υποδοχής των πρωτοετών κάνοντας τις δημόσιες σχέσεις τους....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου