Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 04, 2015

Την πόλη της Πρέβεζας, επισκέφτηκε ο Αρτέμης Σώρρας


Στη Πρέβεζα βρέθηκε σήμερα Κυριακή ο Αρτέμης Σώρρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του για την ενημέρωση των πολιτών αλλά και των υποστηρικτών του, για την οικονομική απελευθέρωση της χώρας με τα χρηματοοικονομικά εργαλεία.



Έτσι, ο ίδιος ο κ.Σώρρας, το μεσημέρι της Κυριακής, μίλησε στο κέντρο "ΣΑΒΒΑΣ" στον Άγιο Θωμά, όπου βρέθηκαν αρκετοί από διάφορα μέρη της Ηπείρου να παρακολουθήσαν τα  όσα είχε να πει. 















Προηγουμένως, στην  Αρχαία Νικόπολη, όπως ο ίδιος μας ανέφερε σε δηλώσεις του, έδωσαν όρκο 25 νέα άτομα στις "Ελλήνων Συνελεύσεις", των οποίων δημιουργός είναι ο ίδιος. 

Έτσι και μεταξύ άλλων, ο κ.Σώρρας, έκανε λόγο για χαφιέδες, ρουφιάνους και προδότες. Ενώ, όπως μας ενημέρωσε σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική του διαμάχη με τα μέλη του Κοινοβουλίου, καθώς από μεριάς του, έχει κατατεθεί μήνυση για έσχατη προδοσία. 

Ενώ ο ίδιος αθωώθηκε στα δικαστήρια για τις κατηγορίες που τον βάραιναν για διάδοση ψευδών ειδήσεων και άλλα.  

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;

"ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 3 ΑΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου