Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

Νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου ο Γιάννης Λώλος

Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου,μετά από πολλές περιπέτειες  εκλέχτηκε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας και Γραμματέας ο Δήμαρχος ΠάργαςΑντώνης Νάστας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυστυχώς ή ευτυχώς, μάλλον επιβεβαιώνεται ο Βασίλης Ιωάννου !



ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μέχρι τις 30/11, μπορούν οι πολίτες να ρυθμίσουν σε δόσεις τις οφειλές προς το δήμο !



Σας γνωστοποιούμε ότι, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014  οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα  με αίτησή τους, να ρυθμίσουν σε δόσεις τις οφειλές τους προς το Δήμο Πρέβεζας σύμφωνα με το άρθρο 24 του νόμου 4304/2014.

«Καθυστερήσεις στις εκταμιεύσεις του Προγράμματος Εξοικονομώ κατ’ Οίκον στην Πρέβεζα»


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, κατέθεσε στις 31 Οκτωβρίου 2014 Ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.) με θέμα: «Καθυστερήσεις στις εκταμιεύσεις του Προγράμματος  Εξοικονομώ κατ’ Οίκον στην Πρέβεζα».

ΠΡΕΒΕΖΑ: MVP της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών η Τζίνα Λαμπρούση του Ολυμπιακού


Η Τζίνα Λαμπρούση του Ολυμπιακού με καταγωγή από την Πρέβεζα, αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν οι προπονητές των ομάδων.

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ το «πρωτοπαλίκαρο» του Γιώργου Παπανδρέου, Βαγγέλης Παπαχρήστος τον πρόδωσε και έφυγε πρώτος από κοντά του!


ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ – Κλειστή η Δ.Ο.Υ. την Τρίτη 4/11


Κλειστή θα είναι η ΔΟΥ Πρέβεζας την Τρίτη 4 Νοεμβρίου από τις 9:30 π.μ. μέχρι και την λήξη του ωραρίου της ημέρας, λόγω γενικής συνέλευσης των υπαλλήλων. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φρένο στις ανεξέλεγκτες χρεώσεις των τραπεζών !!!


Το  Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας δικαίωσε συμπολίτες μας που προσέφυγαν ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου για τις αυθαίρετες τραπεζικές χρεώσεις.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κυριακή 16 Νοεμβρίου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών


Η επιτροπή ανασύστασης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας, ανακοινώνει στους συμπολίτες της
ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11 το πρωΐ
στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (πρωην Λαϊκή Αγορά), με θέματα:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ Υγείας να είστε πιο προσεχτικοί με το νέο νοσοκομείο της Πρέβεζας !


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 31/10 η προγραμματισμένη επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ.Γρηγοράκου στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Ο Δήμος Πάργας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2014


Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών για ανάπτυξη του Τουρισμού στην περιοχή ο  Δήμος Πάργας,  σε μια κοινή προσπάθεια φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων της περιοχής , θα συμμετάσχει στην   30 η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2014 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στον Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 13  έως 16  Νοεμβρίου.

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ- COMENIUS SCHOOL PROJECT: ‘ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΙΑ’-Κοινή Διακρατική Συνάντηση στo σχολείο AGRUPAMENTO DE ESCOLAS ANSELMO DE ANDRADE –ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Life- Long Learning- Comenius το 1ο  Γυμνάσιο Πρέβεζας εκπονεί διετή διακρατική συνεργασία (2013-2015) με άλλα 4  Ευρωπαϊκά σχολεία από τις εξής χώρες: από τη Γαλλία, την Αγγλία, την Πορτογαλία και τη Φινλανδία με θέμα :"Τέχνη και Αειφορία"- Artists for a Sustainable Future.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μέχρι τις 14 Νοεμβρίου αιτήσεις στη ΔΕΥΑΠ για ληξιπρόθεσμες οφειλές



Η ΔΕΥΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 25 του Ν 4304/14 , οι καταναλωτές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μπορούν να υπαχθούν σε ρύθμιση αφού υποβάλλουν σχετική αίτηση το αργότερο μέχρι 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ.

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υπόθεση υπεξαίρεσης από το Αίγιο αποκαλύφθηκε στο Λούρο


Μια υπόθεση υπεξαίρεσης, από το Αίγιο, αποκαλύφθηκε χθες 29/10 σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες του PrevezaBest, στο Λούρο Πρέβεζας .

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νάνος "Να καταδικάσουν την Παράταξη της ΔΑΚΕ που έβαλε πλάτη και ήταν ο εγγυητής να λειτουργήσει το ΓΕΩΤΕΕ σε βάρος των συναδέλφων"


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι εκ μέρους της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γεωτεχνικών οι υποψήφιοι Βαγγέλης Νάνος και Δημήτρης Μπακόλας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, όπου κατέθεσαν τις θέσεις της Παράταξης ενόψει των εκλογών στις 2 Νοεμβρίου.

Το ωδείο της Νικόπολης αποκαλύπτεται

Aπό αριστερά: Αποψη του δυτικού κοίλου κατά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης. Το δυτικό τμήμα της περιμετρικής στοάς πριν από τις εργασίες στερέωσης. Διατηρούμενα τμήματα του διακοσμητικού μαρμαροθετήματος της ορχήστρας κατά τον καθαρισμό τους. (Αρχείο Ε.Ε. Νικόπολης).
Aπό αριστερά: Αποψη του δυτικού κοίλου κατά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης. Το δυτικό τμήμα της περιμετρικής στοάς πριν από τις εργασίες στερέωσης. Διατηρούμενα τμήματα του διακοσμητικού μαρμαροθετήματος της ορχήστρας κατά τον καθαρισμό τους. (Αρχείο Ε.Ε. Νικόπολης).

Συνεχείς προσπάθειες της Περιφέρειας για Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους


Στις ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής για τη διευκόλυνση λειτουργίας του Μουσείου της Αρχαίας Νικόπολης και του Αρχαιολογικού Χώρου Κασσώπης αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, απαντώντας σε σχετική επερώτηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Κοινωνική αναγκαιότητα η κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα



Η Περιφερειακή Αρχή εμμένει για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα, τόνισαν τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Η Μνημοτεχνική στην Ήπειρο !


Για πρώτη φορά στην Ήπειρο ο χρυσός πρωταθλητής της ΜΝΗΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ κος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΠΛΑΤΖΗΣ καλεσμένος από τον κο ΧΗΤΑ ΑΓΓΕΛΟ για να διδάξει την μνημοτεχνική στην περιφέρεια της ηπείρου με την πρώτη συνεδρία να πραγματοποιείται στην πόλη της Πρέβεζας.  Τηλ Επικοινωνίας : 6955013698

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει το σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας καταγγέλλει τις ενέργειες της εργοδοσίας στον εργασιακό χώρο του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος στην Πρέβεζα ( απολύσεις, απειλές ).

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθησαν δύο φυγόποινοι - 24χρονος, 62χρονος


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πρέβεζας και Ιωαννίνων, τρεις φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και ένταλμα σύλληψης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κορωναίος "Οι προβολές όπερας, έχουν θετικό οικονομικό απολογισμό"


Σχετικά με την αναγκαιότητα των ζωντανών μεταδόσεων όπερας της Νέας Υόρκης στη πόλη μας και τα υπέρογκα έξοδα, που επιβαρύνουν το Δήμο, οφείλουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια:

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τεράστιο το ενδιαφέρον των πολιτών για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο


Τεράστιο υπήρξε το ενδιαφέρον των πολιτών για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο ξεκίνησε στις 6 μ.μ.  και βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ:Ο Απ. Οικονόμου εκ νέου Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης


Ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, κ. Απόστολος Οικονόμου εξελέγη σήμερα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ως Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Ηπείρου για την νέα Περιφερειακή περίοδο.

Στην Αθήνα για την 3η αγωνιστική ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας



Τον ΓΣ Χαλανδρίου αντιμετωπίζει ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

14 ταξιδιωτικοί bloggers από διαφορετικές χώρες, στο Δήμο Πάργας


Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, βρέθηκαν 800 ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από 50 χώρες  ,για το ετήσιο συνέδριο "Travel bloggers exchange - TBEX Europe 2014".

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επί τη ευκαιρία της συζήτησης της Κυανής Ακτής !!!


Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο  στις 6 μ.μ. το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου το οποίο θα απασχολήσει 57 θέματα ,  στη τρίτη θέση βρίσκεται  Προτάσεις για το έργο “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ
-ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. “.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Σαρώνουν" από τα προφίλ τους στο Facebook, Ντούσκα και Ζέρβας


Τέλος, όπως φαίνεται δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον πρώην Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, κ.Ζέρβα και νυν μέλος και της τωρινής Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας κ.Ντούσκα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προετοιμασία του Νοσοκομείου για την νόσο Έμπολα


Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, ξεκίνησαν οι ενημερώσεις του προσωπικού των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας σχετικά με την νόσο Έμπολα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διαμαρτυρία από τους μαθητές του μουσικού σχολείου


Διαμαρτυρία και πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας, πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, οι μαθητές του μουσικού σχολείου Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, επισκέφτηκε την Αλβανία, όπου συμμετείχε  στις φετινές επετειακές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΠΑ ΑΡΠΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


ο κυβερνητικός βουλευτής μίλησε………
Όχι, δεν είπε «ΝΑΙ» σε ένα ακόμα αντιλαϊκό μέτρο!

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκαθάρισε η θέση του προέδρου στη ΔΕΥΑΠ


Ξεκαθάρισε επίσημα πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες του prevezaBest, το ζήτημα σχετικά με την θέση του προέδρου στη ΔΕΥΑΠ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΚΚΕ & ΝΑΡ για 28η Οκτωβρίου


Τιμάμε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό-ναζισμό. Τον αγώνα και τους νεκρούς των στρατιωτικών και του λαού στο μέτωπο και τα μετόπισθεν. Τιμάμε όσους συνέχισαν την πάλη ενάντια στη ναζιστική κατοχή και τους ντόπιους συνεργάτες τους, τους εκατοντάδες χιλιάδες λαού και πατριώτες, τους αγωνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, που έγραψαν λαμπρές σελίδες με τον αγώνα ενάντια στους κατακτητές. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρώτη φορά στα χρονικά χωρίς την παρουσία της Φιλαρμονικής ΟΡΦΕΑΣ


Πρώτη φορά στα χρονικά των παρελάσεων των Εθνικών Εορτών της πόλης που η φιλαρμονική ΟΡΦΕΑΣ, η οποία μετρά έναν αιώνα περίπου ζωής, σήμερα στην Εθνική Επέτειο, δεν έλαβε μέρος.

Η πόλη της Πρέβεζας, τίμησε το ΟΧΙ !!! 67 Φώτο


Με λαμπρότητα η πόλη της Πρέβεζας γιόρτασε την Εθνική Εορτή, της 28ης Οκτωβρίου. 

94χρονη Ηπειρώτισσα-ηρωίδα της Πίνδου, βράβευσε ο Κάρολος Παπούλιας

Χρυσός Σταυρός Αριστείας και Τιμής στην  Αθηνά Ντιναλέξη,από τον Ελαφότοπο(Τσερβάρι) Ζαγορίου



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Αθηνά Ντιναλέξη, μια 94χρονη Ηπειρώτισσα, η οποία σε ηλικία 20 χρονών είχε πάρει μέρος ως εθελόντρια στο Αλβανικό Μέτωπο, απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος Τιμής, όπως και στον διευθυντή του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Βασίλειο Νικόλτσιο.

Δείτε ποια μεγάλα μεγάλα έργα της περιοχής μας, έχουν καθυστερήσεις, χαμηλούς ρυθμούς προόδου !


Μέτριοι ρυθμοί, προβλήματα στα έργα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σάββατο 1η Νοεμβρίου η Κάρμεν του Georges Bizet -Live


1η Νοεμβρίου απευθείας από την Μετροπόλιταν
Κάρμεν του Georges Bizet

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων στους ΟΤΑ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α΄ Βαθμού Νομού Πρέβεζας, αποφασίζει ομόφωνα να συμμετάσχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 1/11/2014 και ώρα 12 μ.μ. στο Σύνταγμα στην Αθήνα. 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΟ Γ.Ν ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου (ώρα 11.00 π.μ) θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο ΓΝ Πρέβεζας ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Γρηγοράκος Λ.

Η ετοιμότητα των τμημάτων της Π.Υ. σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό επιβεβαιώθηκε κατά την συνάντηση του Δημάρχου Ζηρού κ. Ν. Καλαντζή με τον Π. Διοικητή κ. Κώνστα και στελέχη της Π.Υ.


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή, είχε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηπείρου αρχιπύραρχος κ. Βασίλειος Κώνστας, συνοδευόμενος τον επιπυραγό κ. Βασίλειο Μπόχτη και τον πυραγό κ. Σωτήριο Μπαλή.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σφοδρή σύγκρουση ιχ με μοτοσικλέτα


Σφοδρή σύγκρουση, συνέβη πριν από λίγο επί της Σπηλιάδου,  μεταξύ ενός ιχ και μοτοσικλέτας. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η CLEOPATRA marina παρέθεσε γεύμα στο προσωπικό της εταιρείας


Φτάνοντας στο τέλος της σεζόν 2014, η CLEOPATRA marina παρέθεσε γεύμα στο προσωπικό της εταιρείας το Σάββατο 25/10/14 στο εστιατόριο της μαρίνας.

Στην Πρέβεζα η 1η ιδρυτική συνάντηση της Πανηπειρώτικης Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α.)


Ύστερα  από  τα τελευταία γεγονότα στον αγροτοσυνδικαλισμό  και την δραματική κατάσταση που βιώνει ο πρωτογενής τομέας ιδιαίτερα στη Ήπειρο αλλά και την παρότρυνση  πολλών  αγροτών  για την δημιουργία  μιας ανεξάρτητης   αγροτικής συνδικαλιστικής οργάνωσης (Α.Σ.Ο) χωρίς κομματικές κατευθύνσεις   ήρθε η ώρα να γίνει η 1η ιδρυτική συνάντηση  της Πανηπειρώτικης Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α.) .

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΙΧ, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε τοιχίο λίγο πριν τα Αρχαία στη Νικόπολη- Φώτο




Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο, λίγο πριν τα Αρχαία στη Νικόπολη.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Τελευταία βδομάδα αιτήσεων για τα 1600 ευρώ !!!

665 οι ωφελούμενοι στην Ήπειρο 

Επιταγή ύψους 1.600 ευρώ θα λάβουν από τον ΟΑΕΔ 16.600 άνεργοι ηλικίας από 29 ως 64ετών.

Το συντριβάνι της Πρέβεζας



Ελάτε να σώσουμε το νερό της Φύσης… Ανήκει σε όλους μας…

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

Οι Ηπειρώτες της Φρανκφούρτης θα υποδεχτούν τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου Εξ Ιωαννίνων


Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5΄ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ - ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…



Επί τάπητος το θέμα του έργου ανάπλασης της Κυανής Ακτής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου.

Επίσκεψη προέδρου ΠΙΣ στη Πρέβεζα



  • Κλιμάκιο του ΠΙΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΠΙΣ Μιχάλη Βλασταράκο τον αντιπρόεδρο του ΠΙΣ Γρηγόρη Ρουκαδάκη και τα μέλη του ΠΙΣ Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο και Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη.

Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Χρησημοποιούσαν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,ως πλυντήριο,για την απάτη με τα κοινοτικά κονδύλια!!!

Καθηγητές με λογαριασμούς κροίσων!!!



Διαστάσεις τσουνάμι λαμβάνουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το πάρτι δισεκατομμυρίων ευρώ που είχε στηθεί και αφορούσε κοινοτικές επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ερευνητικά προγράμματα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ….!!!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ο αγώνας για την 2η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α2 κατηγορίας  Γυναικών Βόλει με αντίπαλο την ΕΑ Λάρισας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νίκη για τον Π.Σ. Πρέβεζα


Με νίκη προχώρησε ο Π.Σ. Πρέβεζα για την 6η αγωνιστική του Α'τοπικού πρωταθλήματος σήμερα στις 4 το μεσημέρι  στο Αθανασία Τσουμελέκα, κόντρα στον Πανλευκάδιο. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μάνθος Δέσκας, το στήριγμα όλης της πόλης !!!!




Ο γνωστός επιχειρηματίας, Μάνθος Δέσκας, ιδιοκτήτης του καταστήματος DONALD αλλά και του φούρνου του DONALD, έχει γίνει πραγματικό στήριγμα σε όλων των εκδηλώσεων, μέσα από τις χορηγίες του τις οποίες στηρίζει, στηρίζει όμως και κάθε νέα προσπάθεια, είτε στο αθλητικό της κομμάτι, είτε στο κοινωνικό της και πολλά άλλα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο πολίτης Π.Κλοντζάρης, απάντα σε δημοσίευμα του PrevezaBest


Καταρχήν, ασφαλώς και δημοσιεύουμε την επιστολή του πολίτη κ.Κλοντζάρη, όμως έχουμε να παρατηρήσουμε και να αναφέρουμε ορισμένα πράγματα.