Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

"Με ποια λογική και με ποια συνταγματική νομιμότητα, εκποιείται η Αμμουδιά Πρέβεζας ; "


Με απόφαση της μνημονιακής συγκυβέρνησης, μεταβιβάσθηκαν πρόσφατα στο Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. για ιδιωτικοποίηση, 51.615 τ.μ. στην περιοχή Αμμουδιά του Δήμου Πάργας, του Νομού Πρέβεζας, όπου σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Ταμείου υπάρχει η βούληση να γίνουν στο σημείο παραθεριστικές κατοικίες. Η έκταση η οποία προορίζεται για ιδιωτικοποίηση, βρίσκεται σε μια σπάνιας φυσικής ομορφιάς περιοχή, στις εκβολές του Αχέροντα, στο βορειοδυτικό άκρο του νομού Πρεβέζης, πλαισιωμένη από μια εξαιρετική παραλία.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήριο μήνυμα της "Αμάλθεια" προς τον Κώστα Μπάρκα και τον Χρήστο Μπαίλη


Ο Σύλλογος Αμάλθεια ευχαριστεί τον Βουλευτή Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνο Μπάρκα και τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαίλη για την αμέριστη συμπαράσταση τους στα προβλήματα της αγροτικής αγοράς του Δήμου Πρέβεζας, καθώς μετά από προγραμματισμένο ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μόσχο Κορασίδη στις 25 Ιουνίου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διευθετήθηκαν σημαντικά ζητήματα για την ομαλή λειτουργία της αγοράς μας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την Τετάρτη στο Δημοτικό Κηποθέατρο - H Αλίκη στην Χώρα των θαυμάτων


Η Σχολή Χορού «Χοροκίνηση Κέρκυρας» της Χριστίνας Οικονόμου μας

παρουσιάζει την μουσικοχορευτική της άποψη στο γνωστό παραμύθι του
LEWIS CAROLL “ η Αλίκη στην Χώρα των θαυμάτων” (Alice in Wonderland). Την Τετάρτη 2 Ιουλίου και  ώρα 20,30, Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ριτσος».

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησε η επιχείρηση «ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΙΑ»


Ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή η επιχείρηση «ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΙΑ» για  τη ΔΕΥΑΠ, που ως γνωστόν γίνεται κάθε χρόνο σε δύο φάσεις, μία στο τέλος Ιουνίου και μία τον Αύγουστο.

Επιχείρηση σκούπα της Αστυνομίας στην Ήπειρο


Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 30.06.2014,  στην περιφέρεια της Ηπείρου, συντονισμένη αστυνομική δράση.

Ενθουσιασμένες οι Ολλανδέζες δημοσιογράφοι που επισκέφτηκαν το Νομό Πρέβεζας


Ολλανδέζες δημοσιογράφοι έφτασαν στο Άκτιο το περασμένο Σάββατο με κατευθείαν πτήση. Παρέμειναν στην περιοχή μας για μια εβδομάδα συνδυάζοντας την επίσκεψη τους με διασκέδαση και εργασία. Αφορμή για αυτή την επίσκεψη ήταν η φιλοξενία από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας πριν δυο χρόνια 8 Ολλανδών δημοσιογράφων.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους χρησιμοποιούν e-banking - εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες, που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική τραπεζική (e-banking) για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, που στοχεύει στην παράνομη πρόσβαση του τραπεζικού τους λογαριασμού (Banking Malware).

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πολιτιστικό καλοκαίρι - Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων !


Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου 

Κυριακή, Ιουνίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το πρόγραμμα του 32ου Διεθνές Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας


Πρόγραμμα

Ο ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΟ 1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΠΕΙΡΟΥ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ 1Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΝΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι στο Καναλάκι


Συνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι, χτες 28/6 στις 9 το βράδυ στην περιοχή Κορώνη στο Καναλάκι με προιόντα παρεμπορίου.

Νέο χτύπημα των Ιερόσυλων στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου,στη Μόλιτσα Κόνιτσας!!!

Χθες  καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας, κλοπή στην Ιερά Μονή Μολίστης Εισοδίων της Θεοτόκου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μοναστηρίου Κόνιτσας.

Σάββατο, Ιουνίου 28, 2014

Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΝ


ΠΡΟΣ: χρήστη facebook με την επωνυμία κωστας βλαχος

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην Αναγέννηση Άρτας ο Φώτης Σιδέρης


Ο Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, και την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Φώτη Σιδέρη στην Αναγέννηση Άρτας.

Από τον πυρήνα της ΕΝΑ Πρέβεζας ιδρύεται η Πανηπειρωτική Ένωση Αγροτών


Για το τέλος της Ένωσης Νέων Αγροτών (ΕΝΑ) Πρέβεζας και τη δημιουργία της Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών μιλάει σε συνέντευξή του στον ΑγροΤύπο, ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΕΝΑ Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Ραβανός.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόβλημα καθαριότητας επισημαίνει ο Σύλλογος Εμπόρων του Ιστορικού Κέντρου


Ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας από την ημέρα ίδρυσης του έως και σήμερα έχει καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου με σημαντικές παρεμβάσεις.

Γιάννης Ρέντζος για τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: "Πρέπει να ξεφύγουμε από τη λογική του 5%"

Αφορμή το εκλογικό πατατράκ της παράταξης Βασιλείου στο δήμο της Πρέβεζας


Συνεχίζεται η κριτική και η εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο της Πρέβεζας και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Γιάννης Ρέντζος, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι δε λέει να κοπάσει η μουρμούρα και η γκρίνια για το εκλογικό πατατράκ της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, που σε έναν θεωρητικά αριστερό δήμο κατετάγη στην τέταρτη θέση!

"Ο σεΐχης της Περιφέρειας δεν μπορεί να δεχτεί ειρηνικές διαμαρτυρίες"


Λίγες μέρες από την επανεκλογή του ο Α. Καχριμάνης, θυμήθηκε την τραμπουκική συμπεριφορά του, προπηλακίζοντας συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ και τις απολυμένες καθαρίστριες μέσα στο γραφείο του.    Το αμάρτημα των καθαριστριών ήταν να απλώσουν ένα πανό διαμαρτυρίας την ώρα που έδινε συνέντευξη τύπου ο  Καχριμάνης.     

14χρονος εμπλέκεται σε τρεις περιπτώσεις κλοπών στην Πρέβεζα


Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, τρεις περιπτώσεις κλοπών που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο σε κατάστημα και εξοχικές κατοικίες  στην Πρέβεζα.

Παρασκευή, Ιουνίου 27, 2014

Αρτολίθια, παραλία στα Ριζά, στην παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας. Απολαύστε τα 2 video

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ:Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Περιφερειάρχη


Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, εναντίον των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα – απόλυση, καθώς και εναντίον του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, Χρήστου Γρίβα, τον οποίο και προπηλάκισε.

Άκτιο-Αμβρακία: Ξεκίνησαν τα έργα, στόχος η τμηματική ολοκλήρωση το 2015

epi-aktio-ambrakia-video
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής στα έργα κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Υπουργείου Υποδομών πριν από μερικές ημέρες υποβλήθηκαν τα νέα κοινοπρακτικά σχήματα που αφορούν την 2η και την 3η εργολαβία, όπου εκεί είχαμε την είσοδο της εταιρείας ΤΟΜΗ (θυγατρικής του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ).

Ανοιχτή πρόσκληση στους εθελοντές,για να καθαρίσουν τους αρχαιολογικούς χώρους της Νικόπολης και του Νεκρομαντείου


Ανοιχτή πρόσκληση στους εθελοντές προκειμένου να καθαρίσουν τους αρχαιολογικούς χώρους της Νικόπολης και του Νεκρομαντείου προστατεύοντάς τους από τις πυρκαγιές απευθύνει η ΛΓ΅Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας –Άρτας .

ΤΩΡΑ-Επεισόδια στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου!!

Εισβολή των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο γραφείο του Περιφερειάρχη ΗπείρουΑλέξανδρου Καχριμάνη!

ΑΡΤΑ: Η εργασία του 17χρονου Άγγελου Γκέτση στις 32 καλύτερες σε όλον τον κόσμο

Σημαντική διάκριση για τον μαθητή Άγγελο Γκέτση
Η εργασία του, κατετάγη στις 32 καλύτερες σε όλον τον κόσμο, στον διαγωνισμό Google Science Fair 2014

Προσλήψεις επτά (7) εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας


Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων (Παγιδοθέτες) στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

Νίκος Γεωργάκος "Όσα λέγονται για το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι Κινδυνολογίες"



Καθησυχαστικός εμφανίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα περί υποβάθμισης του Νοσοκομείου.

Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2014

Σταγόνες Ιστορίας: 1943 Τουρκοτσάμικη Επίθεση στο Καναλάκι (μαρτυρία)

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκινά προβολές ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος με το έργο “12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΣ“


Με τους: Τσιούτελ Έτζιοφορ, Μπραντ Πιτ, Μάικλ Φασμπίντερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Πολ Ντάνο , Σάρα Πόλσον ,Λουπίτα Νιόνγκο

Στην πόλη της Πρέβεζας και πάλι οι Τσέχοι Επιστήμονες από 2 έως 13 Ιουλίου 2014


Την πόλη της Πρέβεζας και συγκεκριμένα την αγαπημένη τους περιοχή , το δάσος των Αγίων Αποστόλων  θα επισκεφθεί και πάλι ομάδα Τσέχων επιστημόνων από 2 έως 13 Ιουλίου  2014.

Πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στους Ηπειρώτες μουσικούς, για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση "'Ενα τραγούδι για την Ήπειρο'', της Δευτέρας 14 Ιουλίου 2014, στο Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης.



Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, απευθύνει κάλεσμα στις άξιες Ηπειρώτικες κομπανίες, τους δεξιοτέχνες και τους ερμηνευτές, για συμμετοχή στη μεγάλη της εκδήλωση στο Θέατρο Πέτρας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 49χρονος στο Καναλλάκι, για κατοχή λαθραίου καπνού και καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες (25-06-2014) το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), ένας 49χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και καταδικαστική απόφαση.

Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου σε παραλιακές περιοχές της Πρέβεζας


Με στόχο την καταπολέμηση του παρεμπορίου, αστυνομικοί  του Αστυνομικού Τμήματος Πάργας και της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, πραγματοποίησαν αστυνομικούς ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (25-06-2014), σε παραλιακές περιοχές της Πρέβεζας,  δύο ημεδαπούς, για  παράβαση του νόμου περί άσκησης εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος.

Να κρατήσουμε έξω το ΤΑΙΠΕΔ από την Αμμουδιά της Πάργας!


Στο ΤΑΙΠΕΔ για “αξιοποίηση” (βλέπε ξεπούλημα) έχουν περάσει  51.615 τ.μ. στην Αμμουδιά του Δήμου Πάργας, του Νομού Πρέβεζας, μετά από μήνες ψιθύρων και αντικρουόμενων πληροφοριών.

Διακριβώθηκε η δράση σπείρας η οποία εμπλέκεται σε διάρρηξη, σε κοσμηματοπωλείο στο Λούρο Πρέβεζας


Διακριβώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηπείρου, η δράση πενταμελούς εγκληματικής ομάδας, που  εμπλέκεται σε διάρρηξη, με τη μέθοδο του ριφιφί, η οποία έγινε την 24/25-12-2013, σε κοσμηματοπωλείο στο Λούρο Πρέβεζας.

Πρέβεζα: Ξεκινάει αύριο ο εναρκτήριος γύρος του Ατομικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών των Τοπικών Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας


Το ΔΣ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 17:00 θα διεξαχθεί ο εναρκτήριος γύρος του Ατομικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών των Τοπικών Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας (ΤΕΣΣΔΕ) στο Preveza City στην Πρέβεζα (Λεωφόρος Ειρήνης 61).

ΠΡΕΒΕΖΑ: Λίγο πριν το 32ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας


Είμαστε μόλις μερικά βήματα από την πραγματοποίηση του 32ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας.

Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εισέβαλαν σε σπίτι μέρα μεσημέρι


Μέρα μεσημέρι εισέβαλαν σήμερα 25/6 σε σπίτι τρεις γυναίκες ρομά.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους αγρότες !


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας ,επισκέφθηκε σήμερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.) και πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό, κ. Γιώργο Καρασμάνη, τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Πάρη Κουκουλούπουλο και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Μόσχο Κορασίδη.

Δείτε τι είχε γράψει το PrevezaBest την Πρωτομαγιά σχετικά με την πλήρωση της θέσης του Μητροπολίτου Ιωαννίνων


Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι είχαν ξαφνιαστεί, όταν ένα blog, από την Πρέβεζα, κατάφερε και είχε αποκαλυπτικό και έγκυρο ρεπορτάζ, πέρα για πέρα, σχετικά με την πλήρωση της θέσης του Μητροπολίτου Ιωαννίνων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μετεκλογική συνάντηση μελών της ΑΣΥΠ


Ένα μήνα μετά τις εκλογές, με πρωτοβουλία του Δημήτρη Παππά, υποψήφιοι και συνεργάτες εθελοντές της '' Ανοικτής Συμπαράταξης για τον Δήμο Πρέβεζας '' συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο '' ΚΑΛΑΜIΤΣΙ HOTEL ''.

Μοναδικές κατασκευές από πρεβεζάνο…


Μία εκπληκτική σειρά από χειροτεχνίες και κατασκευές έχει δημιουργήσει ο πρεβεζάνος Κώστας Πιέτας, ο οποίος ασχολείται με το αντικείμενο με πολύ αγάπη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Μάξιμος Παπαγιάννης νέος μητροπολίτης Ιωαννίνων!!!


Τον μέχρι σήμερα Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτη Μάξιμο Παπαγιάννη εξέλεξε πριν από λίγο νέο μητροπολίτη Ιωαννίνων, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

627.700€ στους 18 Δήμους της Ηπείρου για επισκευές σχολείων 121.100€ στους Δήμους της Πρέβεζας



Με Απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει στους 18 δήμους της Ηπείρου το ποσό των 627.700 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Καταγγελίες στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις προπληρωμένες κάρτες «paysafe»


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα λαμβάνει καταγγελίες, που αφορούν στην εξαπάτηση ιδιοκτητών καταστημάτων, στα οποία πωλούνται, μεταξύ άλλων, προπληρωμένες κάρτες, τύπου «paysafe», για διαδικτυακές αγορές.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ιδρύεται η Πανηπειρωτική Ένωση Αγροτών

Το τέλος της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας και την μετάβαση σε ένα νέο όργανο που είναι η Πανηπειρωτική Ένωση Αγροτών ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΝΑ Πρέβεζας Λεωνίδας Ραβανός πλαισιωμένος από μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ν.Α.

Τρίτη, Ιουνίου 24, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναβίωσε το έθιμο του Κλήδονα στον Παντοκράτορα - Βίντεο


Ένα πολύ όμορφο κομμάτι της λαϊκής μας παράδοσης αναβίωσε σήμερα ανήμερα του Αι Γιαννιού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντοκράτορα.

Δείτε την εκπομπή αφιέρωμα στο Μαντείο του Αχέροντα από την ΝΕΡΙΤ

Θαλαμηγός προσάραξε στην παραλία στο Κάστρο της Λευκάδας



Όλοι όποιοι έτυχε να περάσουμε από το δρόμο του Κάστρου προς τη γύρα είδαμε το επιβλητικό,  περίπου 40 μέτρων σκάφος που έχει προσαράξει στην παραλία.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Κώστας Παπίρης στον πάγκο της Νικόπολης


Το ΔΣ ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας αντρών του συλλόγου από σήμερα είναι ο Κώστας Παπίρης.

Ενισχύσεις 26,2 εκ. φέτος στα επενδυτικά σχέδια της Ηπείρου

Αναπτυξιακός Νόμος
anaptyxiakos pinakas
Συνολικά 26,2 εκ. ευρώ θα διατεθούν φέτος στην Ήπειρο στα επενδυτικά σχέδια που θα υπαχθούν στα κίνητρα του αναπτυξιακού νόμου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκπληκτικές εικόνες από ψηλά στη παραλία Καναλίου (video)


Τα πλάνα είναι γυρισμένα από ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο (drone) και αναδεικνύουν  την πανέμορφη παραλία του Καναλίου και τα πεντακάθαρα νερά του Ιονίου.

Δρομολογείται η ανέγερση του Ι.Ναού Αγίων Αποστόλων Πρέβεζας


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23-6-2014 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης συνάντηση του Μητροπολίτου κ.Χρυσοστόμου με το προεδρείο του Συλλόγου “AΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ”  και του Πολιτικού Μηχανικού Διονυσίου Καλλίνικου ο οποίος  εκπονεί  την μελέτη του υπό ανέγερση ΝΕΟΥ΅ Ι.Ν 
ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ΅ .

Βράβευση ειδικευόμενης γιατρού της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας


Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ειδικευόμενη γιατρό της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας  κ. Μαρία Νόνη  για την σημαντική διάκριση σε συνέδριο για την Κυστική Ίνωση.
Μας κάνει υπερήφανους !

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σήμερα στις 8 το βράδυ στον Παντοκράτορα αναβιώνει το έθιμο του κλήδονα


Ένα πολύ όμορφο κομμάτι της λαϊκής μας παράδοσης αναβιώνει σήμερα ανήμερα του Αι Γιαννιού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντοκράτορα.

To πρώτο Ελληνικό αεροπλάνο 'ξαναγύρισε' στην Πρέβεζα!!!

Το πιλοτάριζε το 1913 ο πρώτος Έλληνας πιλότος Δημήτριος Καμπέρος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Με βάση τα σχέδια και τις φωτογραφίες του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, το πρώτο Ελληνικό αεροπλάνο τύπου Henri Farman (Γαλλία) κατασκευάστηκε στην Πρέβεζα.

Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014