Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Να κι αν βρέχει ..Να κι αν δεν βρέχει… Καρναβάλι Γυναικών…



Υπό την βροχή πραγματοποίησε το καρναβάλι γυναικών την παρέλαση του, που όμως δεν στάθηκε ικανή να τις σταματήσει.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σχόλιο της Λαικής Συσπείρωσης - Για όσα είπε και όσα άφησε να εννοηθούν ο κ Κλάπας στη παρουσίαση της παράταξής του.


Δύναμη Δημιουργίας  για τις επιχειρήσεις και φόροι για τα λαϊκά στρώματα.

Ένα ακόμη τροχαίο στην στροφή του τρόμου στο Άκτιο

Έπειτα τα συνεχή ατυχήματα στη στροφή – καρμανιόλα στο Άκτιο στο ύψος της αεροπορίας, σήμερα το πρωί σημειώθηκε εκ νέου σύγκρουση δυο οχημάτων.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχαριστεί…




Το Καρναβαλικό κομιτάτο Πρέβεζας ευχαριστεί την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας για τη διοργάνωση, τον δήμο Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία, τους βουλευτές του νομού Δημήτρη Τσουμάνη και Κώστα Μπάρκα, για τη συμβολή τους, να γίνει γνωστό το Καρναβάλι στο πανελλήνιο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα για την ηθική συμπαράσταση, τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Ευάγγελο Ροπόκη, την δημοτική σύμβουλο Πρέβεζας κ. Στέλλα Βαρτελάτου, τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Πρέβεζας "Ανάπτυξη τώρα" κ. Γιώργο Νίτσα, τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας κ. Παύλο Σαραμπασίνα, τον εργαστήρι μπουγάτσας DONALD και τον κ. Μάνθο Δέσκα και τους χιλιάδες των Καρναβαλιστών, που δημιουργούν και συμμετέχουν, μέσα από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου στο Βελιγράδι


Την δική της παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου  έχει η Ενωση Ξενοδόχων  Πρέβεζας στο πλαίσιο της τουριστικής  έκθεσης  Ι.F.Τ. που διοργανώνεται στο Βελιγράδι το διάστημα  από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Kούλουμα στον Δήμο της Πρέβεζας


Οι εκδηλώσεις  που θα πραγματοποιηθούν την Καθαρά Δευτέρα   με την συμμετοχή του Δήμου της Πρέβεζας είναι:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση της χωματερής του Κούκου


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της αποκατάστασης της χωματερής του Κούκου.

ΗΠΕΙΡΟΣ : ΠΡΟΣΟΧΗ - Από την Τρίτη ΝΤΟΥ των ελεγκτών για το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους


Από την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ενεργοποιούνται από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, οι διατάξεις του Νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους και στα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος σε εφαρμογή εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ανακοίνωση υποψηφίου δημάρχου με την Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Ζηρού


Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοινώνει ότι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιό της για υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ζηρού θα είναι ο Μενέλαος Γείτονας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εναρκτήρια σύσκεψη εργασίας με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Βασιλείου



Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια σύσκεψη εργασίας της νέας δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Βασιλείου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δήλωση Ιατρού κ. Γιάννη Μπαίλη


Η ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους του Δ/ντή της ΜΤΝ κ. Μάνθου Δαρδαμάνη για τη διενέργεια του 22ου Επιστημονικού Σεμιναρίου με θέμα «Πρωτεινουρικά Σύνδρομα» που τελεί υπό τη φροντίδα του Ελληνικού Κολλεγίου Νεφρολογίας και Υπέρτασης στην Πρέβεζα από 28/2/14 έως 2/3/14 αποτελεί μία σοβαρή και αξιέπαινη πράξη καθώς αναδεικνύει την πόλη μας τόσο στον επιστημονικό τομέα όσο και σε άλλους τομείς.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Μύρισε" καρναβάλι γυναικών !!!



Οι γυναίκες της Πρέβεζας πρωτοστατούν στα δρώμενα της Αποκριάς για περισσότερα από 55 χρόνια και σήμερα το βράδυ για πρώτη φορά ντυμένες «απάχηδες» με αφετηρία τον ΟΤΕ,  διέσχισαν την Λ.Ειρήνης, την αγορά και την παραλία για να προσκαλέσουν τον κόσμο στην παρέλαση του γυναικείου καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Σκηνές από ταινία καταδίωξης έζησαν στα Γιάννινα, έπειτα από το κυνηγητό της αστυνομίας για την σύλληψη ενός ομογενή


Συνελήφθη χθες (26-02-2014) αργά το βράδυ στα Ραβένια Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πυρσόγιαννης, ένας 53χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία  για μεταφορά παράνομων μεταναστών.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ : Σαν το ποντίκι στη φάκα πιάστηκε ο 44χρονος που θα παραλάμβανε τα 215 κιλά χασίς

Συνελήφθη χθες (26-02-2014) το μεσημέρι στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας ημεδαπός, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στη μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ



Το Επιμελητήριο Πρέβεζας και ο Σύλλογος Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας (Εστίαση), σας καλούν στη γενική συγκέντρωση την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και ώρα 14:30 μμ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, για τα εξής επείγοντα θέματα που αφορούν τα καταστήματά μας:

Ξεκινά αύριο σε Πρέβεζα και Φιλιππιάδα το 1ο πανελλαδικό πρωτάθλημα στην ένωση

Με  συμμετοχές  που  ξεπέρασαν  τις  100  αρχίζει  αύριο  Παρασκευή  για  τέσσερις   ημέρες  στην  πόλη  της  Πρέβεζας  το  πρωτάθλημα  τένις  κατηγορίας  12  ετών  αγόρια – κορίτσια.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η δήλωση Στρ.Ιωάννου για την συμφωνία επαναλειτουργίας της λαϊκή Αγορά [Video]


ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα θέματα που συζητήθηκαν στη πρώτη ανοιχτή συνάντηση συνεργατών και φίλων της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ».



α) Ανακοίνωση των δράσεων και  πρωτοβουλιών.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βουλευτής του Σύριζα κ. Μπάρκας για τα Προβλήματα φύλαξης και λειτουργίας Αρχαιολογικών χώρων και Μουσείου Νικόπολης Π.Ε. Πρέβεζας


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας κατέθεσε στις 26 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα: «Προβλήματα φύλαξης και λειτουργίας Αρχαιολογικών χώρων και Μουσείου Νικόπολης Π.Ε. Πρέβεζας, αρμοδιότητας ΛΓ΄ ΕΠΚΑ»

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Στη χθεσινή του συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό,  ο Βασίλης Ιωάννου απέφυγε επιμελώς για μια ακόμη φορά , να πάρει θέση  σχετικά με τους υποψήφιους στους Δήμους του νομού , σε αντίθεση με την Περιφέρεια Ηπείρου όπου ο πρώην Νομάρχης Πρέβεζας , επανέλαβε ξεκάθαρα τη θέση του  , ενάντια στην υποψηφιότητα  του νυν Περιφερειάρχη κ. Αλέκου Καχριμάνη , και υπέρ του πρώην συνεργάτη του  Γιώργου Ζάψα , εφόσον όπως πληροφορείται , θα είναι  κοινός υποψήφιος των παρατάξεων της  Κεντροαριστεράς.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στελεχών της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου η πρώτη συνάντηση των στελεχών της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης "Ανάπτυξη".

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε μάντρα σπιτιού


Τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα επί της οδού Σελευκίας , πίσω από το Νοσοκομείο.

Άρτα: Τοποθετήθηκαν ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα


Ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα τοποθετήθηκαν σε πέντε πιλοτικά σημεία της Άρτας, έπειτα από πρωτοβουλία του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας με την αιγίδα του Δήμου. 

Ιόνια Οδός: Πυκνώνουν εργοτάξια και εργασίες σε όλο τον άξονα

epi-ionia-ergotaksia
Πυκνώνουν τα εργοτάξια για την κατασκευή της Ιόνιας Οδού. Το μεγαλύτερο οδικό έργο σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο (ο οδικός άξονας ξεκινά από το Αντίρριο και φτάνει μέχρι την είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων) όσο πάει γίνεται και πιο εμφανές ότι έχει πάρει μπρος. Μεγάλο μέρος των εργασιών έχει ξεκινήσει στο νότιο τμήμα του ενώ στο βόρειο τμήμα γίνεται αναδιοργάνωση των εργοταξίων.

Την πιλοτική λειτουργία της Αγροτικής Αγοράς Πρέβεζας έως την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ επιτρέπει το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης


Την πιλοτική λειτουργία των FARMERS MARKET μέχρι την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α επιτρέπει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Μόσχος Κορασίδης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παράπονα στελεχών του Σύριζα για τον υπεύθυνο της Ν.Ε.


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24/2 η κλειστή συνεδρίαση της Ν.Ε. του Σύριζα στο κτήριο της Λαικής αγοράς, όπως σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η άσφαλτος που διαλύεται με ένα μικρό κουταλάκι – Βίντεο


Αποκαλυπτικό βίντεο

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησε τις περιοδείες ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Παππάς


Τοπικές  Κοινότητες  του  πρώην  Δήμου  Λούρου  επισκέφτηκε  χθες  Δευτέρα  25/02/2014  ο  υποψήφιος Δήμαρχος  Πρέβεζας  Δημήτρης Παππάς (Τάκης).

Η «μαφία» του Αμβρακικού καταστρέφει τον βυθό του (video)

koi-ambrakikos-alphaΜε οικολογική καταστροφή απειλείται ο Αμβρακικός Κόλπος από λαθροαλιείς, οι οποίοι βγαίνουν τα βράδια με τράτες για γαρίδα και χρησιμοποιώντας απαγορευμένα συρόμενα αλιευτικά εργαλεία τύπου μηχανότρατας σαρώνουν τον βυθό καταστρέφοντας τα πάντα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Σφήνα" στην "Ανάπτυξη Τώρα", μπήκε ο Βασιλείου του Σύριζα


Ενώ από μέρες έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη στις 6:30 το απόγευμα η δημόσια συζήτηση της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα", αργά τα μεσάνυχτα στάλθηκε ενημέρωση από τον Σύριζα Πρέβεζας για συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη μισή ώρα νωρίτερα από αυτή του επικεφαλής του κ. Νίτσα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

Νέο πρόγραμμα voucher για εργαζόμενους με επίδομα 750 ευρώ

Νέο Πρόγραμμα Voucher για φορτοεκφορτωτές με επίδομα 750 €   Για δικαιολογητικά δείτε εδώ.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, οδηγός, της μεγάλης γιορτής!

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, για τις Απόκριες του 2014, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Μαρτίου.

Δύο Ηπειρώτες- ο ένας Πρεβεζάνος- διεκδικούν Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας


Ο Μιχάλης Γκανάς (φωτο), ο ποιητής με τα Γυάλινα Γιάννενα από τον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, το έργο του οποίου συναντήσαμε για μία ακόμα φορά τη χρονιά που πέρασε και στα Γιάννενα με τις εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου, είναι υποψήφιος στην ποίηση με την «Άψινθο» από τις εκδόσεις Μελάνι. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "Απόκριες 2014 στην Πρέβεζα"



Το Margarona Royal Hotel, στην προσπάθειά του να αναδείξει την όμορφη Πρέβεζα, προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Απόκριες 2014 στην Πρέβεζα».

ΠΡΕΒΕΖΑ:Σε μπαράζ προσφορών προχωρούν οι καταστηματάρχες

Δηλώνουν απογοητευμένοι, από την αγοραστική κίνηση των εκπτώσεων


ΛΕΥΚΑΔΑ:ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ...

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Αναστάσιος Γαζής «πίνει» , ο  Πρόεδρος του Συλλόγου “Αλέξανδρος”  Αναστάσιος Γαζής … «κερνάει» τις χρηματοδοτήσεις στο Σύλλογό του!

Ο Αντιδήμαρχος και… ταυτόχρονα  Πρόεδρος του Συλλόγου Νυδρίου και Περιχώρων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»,  αποφεύγει να επαναφέρει στο Δ.Σ. το θέμα των αιτήσεων , των κριτηρίων   και  των ποσών , που χορηγούνται στους Συλλόγους, παρόλο που του έχει ζητηθεί πολλές φορές.  Μήπως, γιατί θ’ ανοιχτεί ο «ασκός του Αιόλου», από όσους υπαινίσσονται πως ευνοεί τον Σύλλογο του οποίου προεδρεύει , δίνοντας επιχορηγήσεις ο ίδιος στον… εαυτό του; 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις,εμποδίζουν τους αγρότες να πλησιάσουν την Περιφέρεια Ηπείρου!!!


Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθησαν δύο Ρομά για κλοπή στον Σκιαδά Πρέβεζας


Μέρα μεσημέρι, εισέβαλαν χτες 24/2 σε σπίτι στον Σκιαδά Πρέβεζας, δύο νεαροί άντρες Ρομά για να κλέψουν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

Τοποθέτηση της τοπικής επιτροπής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας για τις εκλογές στο δήμο Πρέβεζας


Ζούμε σε μία κρίσιμη περίοδο για το μέλλον των εργαζομένων, της νεολαίας και του λαού μας. Η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση ολοένα και βαθαίνει, με το περίφημο success story να αποδεικνύεται επικοινωνιακό παραμύθι που μόνο γέλια δεν φέρνει σε μία Ελλάδα με 27% ανεργία, ύφεση, λιτότητα και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Τίτλοι τέλους για την παράταξη Λιόλου στη Πάργα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα η συγκέντρωση της παράταξης του δημάρχου κ. Λιόλιου στη Πάργα, όπως σας είχε ενημερώσει το PrevezaBest, ότι θα πραγματοποιούνταν, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσία της Γεροβασίλη η κλειστή συνέλευση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η κλειστή συνέλευση της Ν.Ε του Σύριζα Πρέβεζας στο κτήριο της Λαικής αγοράς.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 51χρονη για πλαστογραφία


Την 24-2-2014/12.45 στην Πρέβεζα, συνελήφθη 51χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε η υπ’ αριθ. 402/2013 απόφαση του Τριμελούς Πλημ-κείου Νάξου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (15) μηνών, για πλαστογραφία.

To Iινστιτούτο Καταναλωτών Hπείρου, ενημερώνει τους Καταναλωτές για το Τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας, αλλά και όλης της Σαρακοστής


Γενικά, όλα τα τρόφιμα που στολίζουν τα Τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας είναι αρκετά ακριβά και οι τιμές τους διαμορφώνονται ελεύθερα.

Kέφι και χαρά σε μικρούς αλλά και μεγάλους χάρισε ο Δήμος της Πρέβεζας

Kέφι και χαρά σε μικρούς αλλά και μεγάλους χάρισε ο Δήμος της Πρέβεζας διοργανώνοντας αποκριάτικο πάρτυ στον αύλειο χώρο της Θεοφανείου με δωρεάν είσοδο για όλα τα παιδιά.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θα έβαζαν στα σπίτια τους Φοίνικες αξίας των 5.000 ευρώ ; ; ;


Τι πληρώνει ο έρμος φορολογούμενος ; ; ;

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλες οι θέσεις από το πρόγραμμα "Επαγγελματική Κατάρτιση στη Γερμανία (MobiPro-EU)"


Πρόγραμμα: Επαγγελματική Κατάρτιση στη Γερμανία (MobiPro-EU)

Η αγορά της Σκανδιναβίας, ένας ακόμη στόχος της Περιφέρειας για την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου


Η Περιφέρεια, συνεχίζοντας την επιθετική της πολιτική για την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου, που ήδη παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα, συμμετείχε σε μία ακόμη έκθεση του εξωτερικού, την «GREKLAND PANORAMA», που έγινε στην Στοκχόλμη  και η οποία ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα.  Πρόκειται για επιλογή που στοχεύει στην ευρύτερη Σκανδιναβική Αγορά, η οποία "τροφοδοτεί" την Ελλάδα με 1,5 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ελέγχους για την αδήλωτη εργασία ζητά ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου

Συχνούς ελέγχους για την αδήλωτη εργασία ζητά ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου, τονίζοντας ότι το πρόβλημα στην Πρέβεζα είναι ιδιαίτερο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας στό Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου


Στις 20-02-2014 επισκέφθηκε το Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου, η Ε και ΣΤ Τάξη του Β Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας. Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να δουν και να φωτογραφήσουν τα σπάνια εκθέματα αλλά και να τα πιάσουν με τα χέρια τους.

ΠΡΕΒΕΖΑ: 47χρονη συνελήφθη για παράνομη πώληση πυροτεχνημάτων



Συνελήφθη, χθες (23-02-2014) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, 47χρονη ημεδαπή, για κατοχή παιδικών αθυρμάτων και πυροτεχνημάτων διαφόρων τύπων.