Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Οικογενειακή υπόθεση"


H Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας
την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ώρα 21.00
στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας παρουσιάζει την ταινία
Οικογενειακή υπόθεση
Διάρκεια 112'

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τάσος Δράκος ..συνεχίζει ανεπηρέαστος... !!!


Ο γνωστός ορθοδοντικός Τάσος Δράκος, αναμφίβολα ήταν το πρόσωπο που απασχόλησε το καλοκαίρι την επικαιρότητα, μιας και ήταν αυτός ο οποίος από τα κεντρικά της Ν.Δ. του είχαν προτείνει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μ’αυτή τη στολή θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΛ !!!


Μ’αυτή την ιστορική στολή ο ΠΑΣ Πρέβεζα θα αγωνιστεί την Κυριακή 2/2 στο Αθανασία Τσουμελέκα κόντρα στην ΑΕΛ .

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γνήσιο τέκνο της πόλης !!!


Διονύσης Καλλίνικος: Είναι από τα παιδιά που είμαστε περήφανοι γι’αυτούς !!!

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλα εξαρτώνται από τον ίδιο !!!


Τίποτε δεν έχει κλείσει και δεν είναι σίγουρο ακόμη, ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο της Πρέβεζας με την Νέα Δημοκρατία.

Τη συντήρηση του Εθνικού Οδικού Δικτύου ενέκρινε η Οικονομική επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση δύο έργων που αφορούν συντηρήσεις του Εθνικού Οδικού Δικτύου προς Πρέβεζα και Άρτα. Η πρώτη αφορά τη συντήρηση του κόμβου στο Στρατόπεδο Φιλιππιάδας Πρέβεζας, με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ και η δεύτερη τη συντήρηση της  Ε.Ο. Ιωαννίνων - Άρτας με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Ξεκίνησε η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Δήμο της Πρέβεζας


Τα πρώτα χρήματα που αφορούσαν ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου Πρέβεζας  προς τρίτους από παρελθόντα έτη  κατατέθηκαν  ήδη στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ιδιωτικός υπάλληλος έσωσε το σπίτι του και διαγράφτηκε ποσό 182.647 ευρώ με το νόμο Κατσέλη


ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ   ΜΕΛΟΣ  ΤΟΥ  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ 182.647,00 ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΣΥΝΟΛΟ ΟΦΕΙΛΏΝ 355.447,60 ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κώστας Μπάρκας "Εμείς θα ζήσουμε αλλιώς. Δεν χωράτε στα δικά μας σχέδια"- Βίντεο


Ομιλία Κώστα Μπάρκα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για την Ανεργία των Νέων

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απρόσεχτος πολίτης ξεσήκωσε ολόκληρη γειτονιά


Ένας κάδος απορριμάτων, ο οποίος παραλίγο να γίνει η αιτία να ξεσηκωθεί ολόκληρη γειτονιά τις πρωινές ώρες επί της Κωστή Παλαμά, εξαιτίας των καπνών οι οποίοι έβγαιναν από το εσωτερικό του κάδου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μέχρι το Πάσχα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η Γέφυρα της Δέσπως!

Μέχρι το Πάσχα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η Γέφυρα της Δέσπως, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, δίνοντας κυκλοφοριακή ανάσα στην παραλιακή οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας που αντιμετωπίζει προβλήματα από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν πριν από δέκα χρόνια. Οι εργασίες αποκατάστασης ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο και το φυσικό αντικείμενο της πράξης, αφορά την αποκατάσταση σε τμήμα μήκους 500 περίπου μέτρων και περιλαμβάνει την κατασκευή οπλισμένου επιχώματος, μετά των απαιτούμενων εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου (χωματουργικά, τεχνικά, οδοστρωσία, ασφαλτικά, σήμανση – ασφάλιση και αποχέτευση- αποστράγγιση). Να θυμίσουμε ότι το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Αλεξάνδρου Καχριμάνη, ενώ στη συνέχεια με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Σταύρου Καλογιάννη εγκρίθηκε η ανάθεση κατασκευής του. Αξίζει να σημειώσουμε ακόμη ότι από την ημέρα έναρξης των εργασιών μέχρι σήμερα ο δρόμος δεν χρειάστηκε να κλείσει και τα αυτοκίνητα κινούνται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Καναλλακίου

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α. κ΄ Δ.Ο.Σ. ΄΄ΕΛΠΙΣ΄΄ Φαναρίου Δήμου Πάργας και ειδικός γραμματέας της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ΄ Κασκάνης Θωμάς επισκέφθηκε τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας κ΄ Γεωργάκο Νικόλαο και του ευχήθηκε καλή χρονιά και καλό κουράγιο στα νέα του καθήκοντα.

Πέμπτη, Ιανουαρίου 30, 2014

ΗΠΕΙΡΟΣ: Η Αριστερή Παρέμβαση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Πραγματοποιήθηκε συνέλευση της ΑΡΠΗ προκειμένου να καθοριστεί η πορεία της προς τις εκλογές.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ιεραρχών


Πραγματοποιήθηκε  σήμερα 30/1 στις 8 το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως η εορταστική εκδήλωση προς τιμή των τριών Ιεραρχών, προστάτες της Παιδείας. 

Όλα τα ονόματα των Δημοτικών Αστυνομικών που ζητούν να μετακινηθούν στην ΕΛΑΣ


Κάντε κλικ εδώ και δείτε τα ονόματα των δημοτικών αστυνομικών που επιθυμούν να γίνει η μετάταξή τους στην ΕΛΑΣ.

Μέγα πρόβλημα έχει προκύψει στην μικρή κοινωνία της ... ακριτικής Κόνιτσας



Μιας πόλης που, κυρίως, οι νέοι της παλεύουν "με νύχια και δόντια" να μείνουν εκεί, και να μη φύγουν και αυτοί όπως τόσοι άλλοι. Να μην ερημώσει από νεολαία ο τόπος. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυνατή μάχη Γαλάζιου – Παπαδέλη στην Θεσσαλονίκη !!!

Στις 23 Φεβρουαρίου και στα πλαίσια διασυλλογικού πρωταθλήματος στο Κατσάνειο της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η μάχη του Απόστολου Γαλάζιου με τον Κώστα Παπαδέλη.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ημερίδα από το Επιμελητήριο με Κεντρικό Ομιλητή το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου


Το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, σας προσκαλούν σε Ημερίδα με Κεντρικό Ομιλητή το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό, ο οποίος θα παρουσιάσει το «Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)» και άλλα θέματα της αρμοδιότητάς του (Γ.Ε.ΜΗ., Ι.Κ.Ε., ΣΗΜΑΤΑ, Κανόνες Διακίνησης/Εμπορίας Προϊόντων & Παροχής Υπηρεσιών -ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.-, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Σήμα Ελληνικού Προϊόντος και Clusters»)

Ηλεκτρονικός φορητός απινιδωτής τοποθετήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας


Έναν ηλεκτρονικό απινιδωτή έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και να παρέχει βοήθεια ανάνηψης σε περιστατικό έκτακτης ανάγκης διαθέτει πλέον ο Δήμος της Πρέβεζας.

Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρτας στον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη


Την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρτης κ.Ιγνατίου  δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μνημείο προσφύγων με δημοτική χρηματοδότηση και καλλιτεχνικό διαγωνισμό


ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦύΓΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
… ή βιαστική προεκλογική εκχώρηση δημόσιου χώρου;

Το αίτημα για την σύνδεση του Ε-65 με την Εγνατία Οδό επανέλαβε ο Περιφερειάρχης

 
Το αίτημα για την σύνδεση του αυτοκινητόδρομου Ε-65 με την Εγνατία Οδό επανέλαβε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος  Καχριμάνης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοΐδηγια τον οδικό άξονα.

Τον προγραμματισμό για τις Γαλάζιες Σημαίες έχει ξεκινήσει ο Δήμος της Πρέβεζας

Τον προγραμματισμό για τις Γαλάζιες Σημαίες έχει ξεκινήσει ο Δήμος της Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 34χρονος στην Φιλιππιάδα για μεταφορά μιας λαθρομετανάστριας


Συνελήφθη, χθες (29-01-2014) το απόγευμα στο 58,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας, από αστυνομικούς  της Ειδικής Ομάδας Γενικής Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά  μίας μη νόμιμης μετανάστριας.

Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Χαμένες Ψευδαισθήσεις"



Ο Δήμος Πρέβεζας, το Δημοτικό Ωδείο "Σπύρος Δήμας", το Θέατρο Μπολσόι και η εταιρεία Pathe  Live συνεχίζοντας την συνεργασία τους παρουσιάζουν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου  στις 5 το απόγευμα σε απευθείας μετάδοση τις «Χαμένες Ψευδαισθήσεις» .

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φωτιά στον Ι.Ν. του Αγίου Βασιλείου


Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο εσωτερικό της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου. 

2ο Βραβείο στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνιsμό EUSO 2014 στο 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας

 
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2014 ο Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός EUSO 2014 (European Union Science Olympiad) που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Σκοπός του διαγωνισμού –που διεξάγεται από το 2007 σε δύο φάσεις: 
α) τοπικός για την επιλογή μιας τριμελούς ομάδας ανά νομό, και 
β) Πανελλήνιος για την επιλογή των δύο ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα- είναι η προώθηση της πειραματικής διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών, καθώς και η εξοικείωση των μαθητών με την επιστημονική μεθοδολογία για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων από την καθημερινή ζωή.
 
Ο τελικός διαγωνισμός για τις ομάδες που προκρίθηκαν από τους τοπικούς Διαγωνισμούς των Ε.Κ.Φ.Ε. των Περιφερειών Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Ιονίων νήσων διεξήχθη το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 στο 1ο Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.
 
Το ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας φέτος για πρώτη φορά διοργάνωσε τοπικό διαγωνισμό με συμμετοχή δύο ομάδων: μιας από το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας και μιας από το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας. 
Από τον τοπικό διαγωνισμό επιλέχθηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ που πρώτευσε στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας. 
 
Στις εξετάσεις του Πανελλήνιου διαγωνισμού της 25ης Ιανουαρίου 2014 η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, αποτελούμενη από τις μαθήτριες: 
Γεωργίου Ματίνα, Θεοχάρη Αναστασία και Κωλέτση Ισμήνη κατέλαβε τη 2η θέση επί συνόλου 30 διαγωνιζομένων ομάδων. 
 
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι μαθήτριες πέτυχαν την καλύτερη βαθμολογία από όλες τις διαγωνιζόμενες ομάδες στα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας.
 
Το προσωπικό του ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας νιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί τις μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας για αυτή τους την επιτυχία που οφείλεται:
• Πρωτίστως στη δική τους προσπάθεια, αφού διέθεσαν ακόμη και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους για την προετοιμασία τους.
• Στους γονείς τους που εν καιρώ κρίσης επωμίστηκαν το όχι ευκαταφρόνητο βάρος των εξόδων για τη μετάβαση και διαμονή των μαθητριών στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι προσπάθειές μας για την όποια χορηγία απέβησαν άκαρπες.
• Τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας Ιωάννου Γιώργο, Μπακάλη Ανίτα και Τσουμέτη Χρήστο που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την κατά το δυνατό καλύτερη προετοιμασία της ομάδας στα μαθήματα της Βιολογίας, Χημείας και Φυσικής αντίστοιχα.
 
Θα ήταν παράλειψή μας αν δεν ευχαριστούσαμε τους καθηγητές: Ιωάννου Γιώργο, Καλογερή Γιώργο, Μακρυγιωργάκη Μαρία, Μπακάλη Ανίτα, Τζέρπο Νικόλαο και Τσουμέτη Χρήστο που εθελοντικά υπήρξαν οι θεματοδότες, εξεταστές και βαθμολογητές στον τοπικό διαγωνισμό EUSO 2014.
 
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι φυσικά και οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας που παρά τις τεράστιες δυσκολίες εκπροσώπησαν αξιοπρεπώς το Σχολείο τους στον τοπικό διαγωνισμό.
 
Ελπίζουμε πως αυτή η επιτυχία των τριών μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας θα αποτελέσει την αρχή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή από τα Σχολεία που για τους όποιους λόγους δεν συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό. 
Ο Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας
Νούσης Βασίλης

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επικοινωνήστε τώρα με την "Εξέλιξη" , σας ενδιαφέρει !!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ VOUCHER ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ιεραρχών


Τήν Πέμπτη 30 Ἰανουαρίου 2014 καί ὥρα 8:00 μ.μ. στό Πνευματικό Κέντρο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως θά πραγματοποιηθῆ ἑορταστική ἐκδήλωσις εἰς τιμήν τῶν Τριῶν Ἱεραρχῶν προστατῶν τῆς Παιδείας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Δευτέρα 3/2 από την ΕΛΜΕ


Προκηρύσσουμε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου
2014, τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού προγράμματος των σχολείων (11.00 – 14.00),
ώστε να μπλοκάρουμε τη διαδικασία ενημέρωσης των Διευθυντών σχολείων για την
«αυτοαξιολόγηση» - αξιολόγηση από τους Σχολικούς Συμβούλους, σύμφωνα με τις αποφάσεις
του κλάδου και του σωματείου μας και μετά από σχετική, ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ
Πρέβεζας.

Η Ευρωπαική Ομοσπονδία επέλεξε τα Ιωάννινα για τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θαλάσσιου σκι +35 του 2014


Ο Όμιλος Θαλασσίου Σκι Παμβώτις είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι η Ευρωπαική Ομοσπονδία επέλεξε τα Ιωάννινα για τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος +35 του 2014.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περιμένοντας τον Αλέκο !!!


Στις 12 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με βασικό προσκεκλημένο τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ-Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή σε περιοχές της Πρέβεζας!!!

Σας γνωρίζουμε ότι μεθαύριο Παρασκευή θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Πρέβεζας,λόγο απαραιτήτων εργασιών στα δίκτυα της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε α.ε. Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.Για το λόγω αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνεχεία ρεύμα.Έτσι για λογούς ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η αλλά στοιχειά του δικτυού ακόμα κι αν βρίσκονται στο έδαφος γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.στις παρακάτω περιοχές:


31/1/2014 8:30:00 πμ 31/1/2014 10:00:00 πμ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 15 Συντήρηση 31/1/2014 8:30:00 πμ 31/1/2014 10:00:00 πμ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΑ - ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ - ΠΟΡΟΣ) 14 Συντήρηση 31/1/2014 10:00:00 πμ 31/1/2014 11:30:00 πμ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΥΤΙΚΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ) 16 Συντήρηση 31/1/2014 10:00:00 πμ 31/1/2014 12:30:00 μμ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΥΤΙΚΑΣ - ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΓΗΠΕΔΟ 17 Συντήρηση 31/1/2014 10:00:00 πμ 31/1/2014 12:30:00 μμ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΥΤΙΚΑΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΧΩΡΙΟ) 12 Συντήρηση 31/1/2014 12:00:00 μμ 31/1/2014 3:00:00 μμ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΜΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΛΙΘΙΟΥ 13 Συντήρηση

Οι Στρατιωτικοί στην Π.Ε. Πρέβεζας απέκτησαν το πρώτο συμβεβλημένο φαρμακείο μετά από ενέργειες της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.



Η  Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ενημερώνει τα μέλη της ότι στην πόλη της Πρέβεζας υπάρχει συμβεβλημένο φαρμακείο με το ταμείο μας.

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουπλής - Βίντεο


Στην Πρέβεζα βρέθηκε σήμερα 28/1 ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα κ. Παναγιώτης Κουρουπλής.

PrevezaBest πέρασε ένας χρόνος ...!!!

28 Γενάρη του 2013 πραγματοποιούμε την πρώτη ανάρτηση του blog μας με το όνομα PrevezaBest.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έντονη δυσαρέσκεια των λογιστών της πόλης


Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των λογιστών της πόλης από την φημολογία των τελευταίων ημερών ότι λόγω της συνταξιοδότησης του αρχιλογιστή του ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας περί τα μέσα Φλεβάρη, τα λογιστικά θα ανατεθούν σε γνωστό λογιστικό γραφείο των Ιωαννίνων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αθώα η Χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα !!!

Το Εφετείο Αθηνών ύστερα από πολύωρη διαδικασία και αφού εξετάστηκαν οι φάκελοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (ΙΑΑF) και της WADA έκρινε ότι η Χρυσή Ολυμπιονίκης από την Πρέβεζα Αθανασία Τσουμελέκα ποτέ στη ζωή της δεν είχε κάνει χρήση αναβολικών ουσιών.

Στην Πρέβεζα θα βρεθεί το Σάββατο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Την πόλη της Πρέβεζας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, αναμένεται να επισκεφτεί ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.  

Σύμφωνη γνώμη Ε.Δ.Α./Περιφέρειας Ηπείρου για τα σχέδια σύμβασης πέντε έργων του ΕΣΠΑ

Με έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη εκφράζεται η σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για τα σχέδια σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης των έργων:

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΝΙΚΕΣ


6 νίκες σε 6 αγώνες πέτυχαν αυτό το Σαββατοκύριακο τα αγωνιστικά τμήματα της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ. Συγκεκριμένα για την Α΄ κατηγορία αντρών ΑΕ ΔΟΞΑ ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ 72-80, για τη Β΄ κατηγορία αντρών ΑΓΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ Β 55-64, βασική παιδική ομάδα ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ 46-52. Ήταν η τελευταία αγωνιστική της α΄ φάσης και η ομάδα μας κατέκτησε την 1η θέση με 17 νίκες σε 18 αγώνες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ


Τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου το λιμενικό εντόπισε ένα μικρό σκάφος κοντά στο Φαρμακονήσι.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο..στόχαστρο τα πορτοφόλια υπαλλήλων δημοσίων υπηρεσιών!!!



Τα πορτοφόλια υπαλλήλων δημοσίων υπηρεσιών, έχουν βάλει στο στόχαστρο κάποιοι το τελευταίο διάστημα.

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Ευάγγελος Κατσίμπρας στο 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοκτητών Ακινήτων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοκτητών Ακινήτων με την συμμετοχή και της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Πρέβεζας που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κατσίμπρα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήρης απαξίωση του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου !!!


Μεγάλη η ευθύνη του Προεδρείου …

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Επαγγελματική Κατάρτιση στη Γερμανία



Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις νέες και τους νέους που ψάχνουν καινούργιες ευκαιρίες, να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα: Επαγγελματική Κατάρτιση στη Γερμανία (ΜobiPro-EU).

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιαμάς στην έκτακτη συνάντηση των Προέδρων Επιμελητηρίων

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Γιαμάς την Παρασκευή 24-01-2014 σε έκτακτη συνάντηση των Προέδρων Επιμελητηρίων με θέμα: «Θέσεις και προτάσεις σχετικά με το δυσμενές οικονομικό, φορολογικό και εργασιακό καθεστώς καθώς και τη βιωσιμότητα των Επιμελητηρίων».

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με τον Υπουργό Μεταφορών συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Μπαίλης


Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Βόνιτσα, παρουσία του Υπουργού Mεταφορών, Υποδομών και Δικτύων   Μιχάλη Χρυσοχοϊδη  με την συμμετοχή παραγόντων από την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία,  παραβρέθηκε  κατόπιν προσκλήσεως  ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα "Θαλασσόξυλα Πρέβεζας" στην Εκπομπή του Γιώργου Αυτιά Καλημέρα ΣΚΑΙ - Βίντεο


Τα "Θαλασσόξυλα Πρέβεζας" είναι μία τέχνη μέσω της οποίας ο Στέφανος Καλλίνικος και η σύζυγός του Κατερίνα Μήτσουρα μαζεύοντας ξύλα και κοχύλια από την θάλασσα φτιάχνουν διάφορες κατασκευές (καράβια, καθρέφτες, κρεμάστρες κ.α.).