Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με αγάπη από την Ανατολική Αφρική για το PrevezaBest !!!


Την αγάπη του στο PrevezaBest, στέλνει ο συμπατριώτης μας, Αντρέας Αλαμάνος, ο οποίος βρίσκεται στην Ζανζιβάρη η οποία είναι σύμπλεγμα νήσων στο Ινδικό Ωκεανό, 25–50 χλμ, στα ανοικτά των ακτών της Ανατολικής Αφρικής ενώ σήμερα αποτελεί τμήμα της Τανζανίας.



Συγκεκριμένα, ο Αντρέας βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους, αφού ο ίδιος είναι δάσκαλος του kitesurf. Ειδικότερα, ο Αντρέας, συνεργάζεται  με το ξενοδοχείο Dream Paradise παρέχοντας τους υπηρεσίες μαθημάτων kitesurf, ενώ ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να παρέχει πιστοποίηση εκμάθησης kitesurf.

Ο Αντρέας βρίσκεται εκεί συνεργασία με το kiteclub idas agios nikolaos, επίσης στην Ζανζιβάρη βρίσκεται και ο Πρόεδρος του ομίλου kiteclub idas agios nikolaos Αριστοτέλης Κογκότσης, όπου μαζί προσπαθούν να αναδείξουν το άθλημα.  


Ενώ, όπως μας ενημέρωσε ο συμπατριώτης μας, τον Απρίλιο θα βρίσκονται στη Ρουμανία για την επέκταση του ομίλου, ανοίγοντας και εκεί σχολή εκμάθησης kitesurf, ενώ την καλοκαιρινή σεζόν από Μάιο έως Σεπτέμβριο, τόσο ο Πρόεδρος του ομίλου  kiteclub idas agios nikolaos, Αριστοτέλης Κογκότσης, όσο και Αντρέας θα σας περιμένουν στον Άγιο Νικόλαο της Λευκάδας για να σας διδάξουν τα μυστικά του  kitesurf. 
Έτσι, διεξάγεται ένα και μόνο συμπέρασμα, "ουδείς προφήτης στον τόπο του.."Μπράβο Αντρέα, συνέχισε να διαδίδεις το άθλημα που αγαπάς και μαζί με αυτό και το όνομα της Πρέβεζας  !!!
Ευχαριστούμε πολύ τον συμπατριώτη μας για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού, κρατώντας σε σκαλιστό το όνομα του PrevezaBest, το οποίο έφτιαξαν οι ντόπιοι, τους οποίος και ευχαριστούμε, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική ανάρτηση και μπορείτε να δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου