Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκαλυπτικό – Δικαίωση για τους δύο νεαρούς κατηγορούμενους συμπολίτες μας !


Θετική έκβαση –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest -είχε τελικά για δύο νεαρούς συμπολίτες μας η υπόθεση της ληστείας που έγινε ακριβώς πριν ένα χρόνο σε βενζινάδικο στη Ν. Κερασούντα Πρέβεζας.

Ειδικότερα στις 15-12-2013 σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Ν. Κερασούντα, δύο άνδρες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον υπάλληλο του πρατηρίου το χρηματικό ποσό των 150 ΕΥΡΩ. 

Αρχικά για την ληστεία κατηγορήθηκαν δύο συμπολίτες μας οι οποίοι έτυχε να βρίσκονται κοντά στον χώρο της ληστείας με το αυτοκίνητό τους. Από την αρχή οι συλληφθέντες αρνούνταν πεισματικά ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση με το γεγονός όμως δεν κατάφεραν να πείσουν τις αστυνομικές αρχές.

Όπως, όμως αποδείχθηκε από την ανάκριση, τη ληστεία την είχαν κάνει ανήλικοι Ρομά οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους ενώ τους είχαν συλλάβει και για δεύτερη ληστεία που είχαν διαπράξει δύο ημέρες μετά σε άλλο πρατήριο στη Γραμμενίτσα Άρτας. 

Ήδη το Συμβούλιο Εφετών Ιωαννίνων με βούλευμά του το οποίο εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες αποφαίνεται να μην γίνει κατηγορία εναντίον των δύο συμπολιτών μας.

Ο συνήγορός τους Βασίλειος Γιάπρος μας δήλωσε σχετικά: «Ο άψογος επαγγελματικός τρόπος με τον οποίο προσέγγισε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας την υπόθεση και η σε βάθος έρευνα της Ανάκρισης, βοήθησαν στο να αποκαλυφθεί η αλήθεια και απέτρεψαν τον κίνδυνο να συντελεσθεί μια μεγάλη αδικία εις βάρος δύο αθώων πολιτών. Υπήρχε ο κίνδυνος προφυλάκισής τους και αντιμετώπιζαν βαρύτατες κατηγορίες για τις οποίες προβλέπεται πολυετής κάθειρξη. Οι συλληφθέντες από την πρώτη στιγμή ισχυρίζονταν ότι είναι αθώοι και ότι δεν είχαν καμία σχέση με τη ληστεία. Τελικά ένα χρόνο μετά το Συμβούλιο Εφετών τους δικαίωσε. Τέλος καλό όλα καλά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου