Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκαλυπτικό - Τι ειπώθηκε στην σύσκεψη για το "τσιγάρο"


Το PrevezaBest, σας αποκαλύπτει τι ειπώθηκε στην σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία σχετικά με την εφαρμογή του Αντικαπνιστικού νόμου, όπως άλλωστε σας ενημερώσαμε με σχετική ανάρτηση και μπορείτε να δείτε εδώ.


Ένα νέο αποκαλυπτικό στοιχείο, είναι ότι ο Εισαγγελέας, πραγματοποίησε την σύσκεψη αυτή και  κάλεσε εκπροσώπους των αστυνομικών τμημάτων, Πρέβεζας, Λούρου, Πάργας και Καναλακίου- Από την Φιλιππιάδα δεν παρευρίσκονταν αστυνομικός διότι υπάγεται στην Εισαγγελία Άρτας-  υπάλληλο της υγειονομικής υπηρεσίας καθώς και τον Πρόεδρο των καταστημάτων Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Σπύρο Κόκκαλη, έπειτα κυρίως από καταγγελίες πολιτών – αντικαπνιστών – για την πλήρη εφαρμογή του νόμου. 

Τώρα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από αύριο κιόλας(Τετάρτη). Στην αρχή, από μέρους των αρχών οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τους ελέγχους, θα προβούν στην ενημέρωση – σύσταση της εφαρμογής του νόμου. 

Στην περίπτωση που οι καταστηματάρχες δεν υπακούσουν τότε θα βεβαιωθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Επίσης, σύμφωνα με τις εντολές – Άνωθεν – οι έλεγχοι θα είναι επαναλαμβανόμενοι… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου