Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ Υγείας να είστε πιο προσεχτικοί με το νέο νοσοκομείο της Πρέβεζας !


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 31/10 η προγραμματισμένη επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ.Γρηγοράκου στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.



Έτσι, αφού πραγματοποίησε ενημέρωση στους  διευθυντές των κλινικών του νοσοκομείου αλλά δέχτηκε ο ίδιος τις παρατηρήσεις τους  για την γνώση τους για τις ελλείψεις και τα προβλήματα του νοσοκομείου, ακολούθησε ενημέρωση προς τους εκπροσώπους του τύπου. 

Τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, καλωσόρισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεωργάκος, όπου στην σύντομη ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε, ότι καταβάλλονται προσπάθειες, έπειτα από την συνεχή επικοινωνία της διοίκησης του νοσοκομείου με το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ιατρικό προσωπικό, ώστε οι πολίτες να μην αναγκάζονται να μετακινούνται εκτός πόλης. 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ.Γρηγοράκος, όπου στην αρχή της ομιλίας του,  τόνισε την επιθυμία του Πρωθυπουργού για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου στη πόλη της Πρέβεζας. Και όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, η πολιτική απόφαση έχει παρθεί (σχετικά με την ανέγερση του νέου νοσοκομείου)

Στην συνέχεια ο κ.Γρηγοράκος, ανέφερε την πολύ καλή συνεργασία που έχει με την διοίκηση του νοσοκομείου ενώ ανέφερε την ενίσχυση των κέντρων υγείας του νομού, όπως της Πάργας και της Αγιας. 

Δεν κάνουμε πολιτικό τουρισμό, αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις, τόνισε ο κ.Γρηγοράκος. 

Σχετικά με το νοσοκομείο της Πρέβεζας, ανέφερε ότι πρέπει να εκσυγχρονιστεί αλλά να γίνει και το νέο νοσοκομείο, έτσι ώστε οι πολίτες της Πρέβεζας, να απολαμβάνουν τα ίσα δικαιώματα στην περίθαλψη της υγείας, όπως έχουν οι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Υφυπουργός. 

Σε σχετική μας ερώτηση προς τον αναπληρωτή Υπουργό, σχετικά με το νοσοκομείο της Σαντορίνης το οποίο είναι έτοιμο εδώ και τρία χρόνια και το οποίο το κράτος δεν μπορεί να το λειτουργήσει λόγω κόστους, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική μας ανάρτηση και μπορείτε να δείτε εδώ, ο κ.Γρηγοράκος, απάντησε κάναμε λάθη και υπήρξε λανθασμένος σχεδιασμός. 

Άρα, κ. Γρηγοράκο , όταν με το καλό γίνει το νέο νοσοκομείο της πόλης, να είστε περισσότερο προσεχτικοί εσείς και η κυβέρνηση σας, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Διότι το νέο νοσοκομείο της Πρέβεζας, οι πολίτες της το έχουν μεγάλη ανάγκη...!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου