Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μόνο ένα βενζινάδικο στο Νομό Πρέβεζας, συνδεδεμένο με το σύστημα εισροών- εκροών


Στη δημοσιότητα δόθηκε τη περασμένη βδομάδα από το Υπουργείο Ανάπτυξης, η λίστα με τα βενζινάδικα στην Ελλάδα τα οποία είναι συνδεδεμένα στο σύστημα εισροών – εκροών του Υπουργείου.


Έτσι το PrevezaBest, αποκλειστικά, σας αποκαλύπτει, σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες του, ότι από τα 60 περίπου πρατήρια υγρών καυσίμων στο Νομό, Μονάχα ένα, είναι συνδεδεμένο στο σύστημα του Υπουργείου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μας,  η τελική ημερομηνία για να εγγραφούν οι βενζινοπώλες, στο σύστημα αυτό ήταν η 28 Αυγούστου(Καθώς και να έχουν εγκαταστήσει τα μηχανήματα για το σύστημα αυτό).  

Έτσι στο Νομό, μονάχα ένα βενζινάδικο είναι τυπικά εντάξει. Όμως από το αρμόδιο Υπουργείο(Ανάπτυξης), δόθηκε μια τρίμηνη παράταση, για να εγκαταστήσουν όλοι οι άλλοι τα μηχανήματα αλλά και να βγάλουν τις σχετικές άδειες.  

Σύμφωνα με τις εγκύκλιους που έχουν σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, τους καλούν να πραγματοποιήσουν, πραγματικά εξειδικευμένους ελέγχους στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Ενώ σε πρώτη φάση, άμεσα κλιμάκια του τμήματος εμπορίου της Π.Ε. Πρέβεζας, θα κάνουν 'ντου" στα πρατήρια υγρών καυσίμων, για να δουν πόσοι από αυτά έχουν προμηθευτεί την άδεια. 

Στη περίπτωση που λήξει η τρίμηνη παράταση και βρεθούν πρατήρια υγρών καυσίμων να μην έχουν συνδεθεί στο σύστημα του υπουργείου, τότε οι προβλεπόμενες κυρώσεις μεταξύ άλλων είναι πρόστιμα της τάξεως των 50.000 ευρώ. 

Το υπουργείο ανάπτυξης, θέλοντας να προστατεύσει το εμπόριο, εφαρμόζει αυτό το νόμο. Το αστείο όμως της υπόθεσης αυτής, είναι ότι από το νόμο έχουν εξαιρεθεί τα διυλιστήρια, προστατεύοντας και γιατί όχι να μην σας το πούμε την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων ..

Ο Νοών νοείτω…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου