Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από τις πρωινές ώρες την παραλιακή ζώνη


Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από τις πρώτες πρωινές ώρες την περιοχή της Πρέβεζας και ιδιαίτερα την παραλιακή ζώνη.


Μέσα στην πόλη της Πρέβεζας έπεσε το στέγαστρο του ΟΤΕ στην είσοδο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στις τζαμαρίες. Στον κόμβο Φραξύλα έπεσε ένα μεγάλο κυπαρίσσι, διακόπτοντας για αρκετή ώρα την κυκλοφορία, ενώ στο δρόμο προς Αρχάγγελο έπεσε ένας πλάτανος, κλείνοντας επίσης τα δύο ρεύματα του οδοστρώματος. 

Στα συμβάντα βρέθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας και κλιμάκιο του Δήμου προκειμένου να κόψουν και να απομακρύνουν τα δέντρα αποκαθιστώντας την κυκλοφορία. Το μπουρίνι άφησε επίσης χωρίς ρεύμα την Κρυοπηγή, ενώ ο δυνατός αέρας παρέσυρε ομπρέλες, ξαπλώστρες και ναυαγοσωστικό υλικό στις παραλίες της Καστροσυκιάς και του Καναλίου. Την ίδια στιγμή μικρής έκτασης προβλήματα σημειώθηκαν στην περιοχή του Λούρου.

Με έκτακτο δελτίο η Ε.Μ.Υ. ενημερώνει για επιδείνωση του καιρού σήμερα σε όλη την περιοχή της Ηπείρου με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές καταιγίδες. Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με έγγραφό της καλεί όλους τους Δήμους να βρίσκονται σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. 

Στην Πρέβεζα η ΔΕΥΑΠ έχει ξεκινήσει τον καθαρισμό των φρεατίων από την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από τις βροχοπτώσεις και καλό είναι να καθαρίσουμε και οι ίδιοι τις σχάρες από τα φρεάτια στα μπαλκόνια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου