Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

PREVEZA CUP 2014 ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Νο1


Το βράδυ της Τετάρτης (23-07-2014), το Δ.Σ. της Γ.Ε. Πρέβεζας μετά την συνεδρίαση συναντήθηκε στο Kalamitsi Hotel με τα Μ.Μ.Ε. Συζητήθηκαν πολλά θέματα και απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις και λύθηκαν απορίες. Σχετικό και το κατώτερο κείμενο.



Θέλουμε να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε την εθελοντική προσφορά των φυσικοθεραπευτών  Αλφαντάκη Σαπφώ,  Καβάγια Νίκου καθώς και των Ιατρών Κυρλα Δημήτρη , Νάστα Παύλου που χωρίς την παρουσία των ανωτέρω ειδικοτήτων απαγορεύεται να γίνει πρωτάθλημα ITF . Τον Κο Κοντονάσιο για τα ηχητικά, τον Κο Ντολοζα Γιάννη ( Kalamitsi Hotel) και Χρήστο Τσουτση για τα καθίσματα που μας δάνεισαν - τους εθελοντάς που λειτουργήσανε το κυλικείο ( Σαραντίδη Δήμητρα και Τσόλα Θεόδωρο ), τον σύλλογο TAXI Πρέβεζας για την εξυπηρέτηση και ευγενική συμπεριφορά προς τους αθλητάς. Ακόμη, τον προπονητή Γιώργο Τζώρτζη που για 15 ώρες κάθε μέρα βοηθούσε οργανωτικά, τεχνικά και ως stringer πλέκοντας τις ρακέτες των αθλητών χωρίς αμοιβή εργασίας ( χωρίς πλέκτη ρακετών επί τόπου δεν γίνονται αγώνες ). Όλους τους αθλητάς του αγωνιστικού και ειδικά τις Κυρλα Ματίνα, Θεοχάρη Κωνσταντίνα, Σοφία Κατωπόδη και τον Σταύρο Κυρλα. 

Tο Δ.Σ. του ομίλου αποτελούμενο από τους : Παππά Δ. - Νάστα Παύλο - Αφεντουλίδη Ευρ. - Σουλιώτη Απ. - Κυρλα Δημ. - Χριστάκη Παν. - Ιωάννου Ηλία - Τζουμελέκα Γιώργο, ευχαριστεί όλους όσους βοηθήσανε με διάφορες προσφορές την διεξαγωγή αυτού του διεθνούς πρωταθλήματος από αθλητας των 5 Ηπείρων στην πόλη μας :Preveza City Hotel, Κτελ Νομού Πρέβεζας, Λεόπουλος - Λιόντος Ο.Ε( Οικοδομικά υλικά), Αναστασόπουλος Ανδρέας( Πολ. Μηχανικός), Ζιώρης Ο.Ε., Donald ( Φούρνος παραγωγής φρέσκων προϊόντων), AB Food Market Aφοι Λιοντου Ο.Ε, Πηγες Κωστηλατας, Αχέρων Μπετόν, Σολδάτος Γεράσιμος- Σολδάτου Ελίζα: Συστεγασμένα  Φαρμακεία, Ψησταριά το Πέρασμα. 

Για να γίνει αυτό το πρωτάθλημα απαραίτητες, βασικές δαπάνες και  προϋποθέσεις ήτο :
- Συντήρηση - επισκευή των τριών γηπέδων εκ των 5 γηπέδων ( έγιναν από τον όμιλο ).
- Επιδιαιτητής - Διαιτητής { αναλόγως κατηγορίας ( Level  )}
- Μπάλες : 11 κούτες χ 24 = 264 κονσέρβες 
- Έπαθλα Αθλητών (12 κύπελλα )
 ( απλά- δίπλα - για αγόρια - κορίτσια )
- Παροχή Δωρεάν Νερά κ.λπ. στους αθλητάς.
- Πλήρες Φαρμακείο ( για αθλητικούς αγώνες )
- Γιατρός - Φυσικοθεραπευτής 
- Παράβολο στην I.T.F. ( Αγγλία )
- Δαπάνες Τηλεφώνου - ΦΑΞ
- Διαφημιστικά - Αφίσες - Αεροπανό κλπ 


Μοναδικά standard έσοδα
Το Sign-in  των αθλητών που δεν καλύπτει ούτε το 1/3 των όλων δαπανών. Βεβαιώνουμε ότι από Γ.Γ.Α- Ε.Φ.Ο.Α, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ δεν υπήρξε ουδεμία οικονομική προσφορά .
Υπενθυμίζουμε ότι η άδεια Λειτουργίας και καταλληλότητας των γηπέδων και των άλλων Βοηθητικών χώρων ( Ιατρείο, Αποδυτήρια κ.λ.π. ) που αφορά το άθλημα του τένις από  την '' Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας '' δόθηκε ύστερα από αίτημα του Ομίλου Τένις και οι δαπάνες μικροεπισκευών και 6 πυροσβεστήρων καλύφθηκαν από τον Όμιλο . 
Αγώνες χωρίς την ανωτέρω άδεια δεν επιτρέπεται να γίνονται σε οποιοδήποτε άθλημα γιατί ο Νόμος προβλέπει φυλάκιση και πρόστιμο ( 3 μήνες και 50.00 πρόστιμο).  Ο μετρητής της Δ.Ε.Η. είναι στο όνομα του Ομίλου.

Τέλος ευχαριστούμε τους πολίτες του Δήμου μας καθώς και των όμορων πόλεων που παρακολούθησαν  κατά εκατοντάδες τους αγώνες .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου