Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όχι προς πώληση…. Τι δεν καταλαβαίνετε ; ; ;


Διαστάσεις αρχίζει και παίρνει το ζήτημα της έκθεσης του Στέφανου Καλλίνικου με τα Θαλασσόξυλα Πρέβεζας, σχετικά με την άρνηση του δημοτικού λιμενικού ταμείου, να πραγματοποιηθεί η έκθεση του στην παραλιακή της πόλης.


Όπως είχαμε αναφερθεί στο σχετικό ζήτημα την Πέμπτη 24 Ιουλίου όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, ουδεμία απάντηση είχαμε για ποιο λόγω το δημοτικό λιμενικό ταμείο δεν επιτρέπει την έκθεση των δημιουργιών στον συμπολίτης μας. 

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε, ότι έχει να κάνει με μικροπολιτικά παιχνίδια με τον αδερφό του Στέφανου, Διονύση Καλλίνικο ο οποίος και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μιλτιάδη Κλάπα.

Επειδή διέρρευσε ότι ο λόγος ο οποίος δεν επέτρεψε το Δ.Λ.Τ. την έκθεση στο Στέφανο ήταν η πώληση των δημιουργιών , το PrevezaBest, σας παρουσιάζει την αίτηση του Στέφανου , με την οποία ξεκαθαρίζει ότι σκοπός της έκθεσης δεν είναι η πώληση

Επίσης από την πλευρά της δημοτικής αρχής, διέρρευσε ότι το Λιμεναρχείο δεν εγκρίνει την αίτηση. 

Και πάλι το PrevezaBest, παρουσιάζει επίσημο έγγραφο με το οποίο το λιμεναρχείο εγκρίνει την έκθεση.


Κυρία Καζάκου εμείς είμαστε που σας είπαμε Μπράβο σχετικά με τις δράσεις  το Δ.Λ.Τ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Σήμερα όμως πιστεύουμε, ότι με την άρνηση της 7μελούς επιτροπής του Δ.Λ.Τ. εκτίθεστε και θα πρέπει άμεσα να αναθεωρήσετε το σκεπτικό σας. 

Υ.Γ. Θα επανέλθουμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου