Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Καταστροφή παιδικής χαράς από βάνδαλους στην Πρέβεζα!


Σε καταστροφή παιχνιδιού το οποίο τοποθετήθηκε πρόσφατα στην παιδική χαρά του Ανθόκηπου στην Πρέβεζα,προχώρησαν άγνωστοι προχθές το βράδυ.
Όπως τονίζουν περίοικοι μια ομάδα νεαρών ηλικίας από 10 έως 16 ετών ευθύνονται για την καταστροφή του παιχνιδιού και δυστυχώς δεν είναι το μόνο περιστατικό που καταγράφεται και π προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία. Τα τελευταία βράδια άγνωστοι κατέστρεψαν τα παγκάκια στην πλατεία Ανδρούτσου ενώ έβαλαν και φωτιά στον κάδο ανακύκλωσης που υπήρχε στο παλιό τελωνείο καταστρέφοντάς τον ολοσχερώς. Και μπορεί τα περιστατικά να μην συνδέονται κατά ανάγκη μεταξύ τους, έρχονται όμως να προστεθούν στις ζημιές που προκλήθηκαν στα παγκάκια που τοποθέτησε ο Εμπορικός Σύλλογος του Ιστορικού Κέντρου στην αγορά καθώς και σε όργανα και 
παιχνίδια που μόλις πριν από λίγες μέρες τοποθετήθηκαν από το Δήμο σε παιδικές χαρές. Οι περισσότερες καταγγελίες αφορούν παραβατικές συμπεριφορές στις παιδικές χαρές του Ανθόκηπου και του Πάρκου της Νεάπολης, ενώ οι κάτοικοι και στις δύο γειτονιές δηλώνουν ότι πλέον θα αναλάβουν ενεργό δράση για να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου