Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Τοπικής Φωνής"


Σχόλιο των ΑΡ.Π.Η-ΑΡ.ΠΑ σε δημοσίευμα της ΤΟΠΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ : « Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Σ.Μ.Α»


Διαβάσαμε την Τετάρτη 23 Ιούλη ότι ιδιωτική επιχείρηση ανακύκλωσης απορριμμάτων παίρνει τζάμπα ρεύμα από το Δήμο Πρέβεζας μέσω του βιολογικού καθαρισμού .Με λίγα λόγια το ρεύμα που παίρνει η εταιρεία το πληρώνουν οι δημότες της Πρέβεζας μέσω τελών του βιολογικού καθαρισμού.

Η εταιρεία ανακύκλωσης είναι μία από τις εταιρείες που ανήκουν στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου κ. Πέτσο πρωτοπαλίκαρο και στενό συγγενή του περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη. Σε άλλη εταιρία του κ. Πέτσου (κατασκευής κάδων) στα Γιάννενα οφείλονται δεδουλευμένα αρκετών μηνών στους εργαζόμενους.

ΤΖΑΜΠΑ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

Λαέ της Πρέβεζας και της Ηπείρου

Η εξυπηρέτηση των τοπικών αλλά και ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων από τους ΚαχριμανοΜπαίληδες και η αλληλοδιαπλοκή τους στην Ήπειρο έπαιξαν μεγάλο ρόλο για να επανεκλεγούν. Η εξυπηρέτηση αυτών των συμφερόντων δεν έχει καμία σχέση με τις ανάγκες και τα δικαιώματα μας. Δεν έχουν καμία σχέση με την υποτιθέμενη ανάπτυξη που τάξανε και δυστυχώς πείσανε προεκλογικά.

Γυρίστε τους τη πλάτη. Για να βελτιωθεί η ζωή μας πρέπει να έρθουμε σε ρήξη με:-το σύστημα διαπλοκής των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων στους δήμους και τις περιφέρειες, -το δημοτικό και περιφερειακό κατεστημένο,  -τη λειτουργία των δήμων ως φορομπηχτικών μηχανισμών για τους κατοίκους, -τη συμμόρφωσή τους στις κατευθύνσεις της ΕΕ για επιχειρηματική-ανταποδοτική λειτουργία, - την εφαρμογή του μνημονίου των δήμων, -την ανυπακοή στο Παρατηρητήριο της τρόικας στους δήμους και στις περιφέρειες που επιβάλλει  συρρίκνωση κοινωνικών υπηρεσιών, λιτότητα, απολύσεις, αύξηση φόρων, , επιλεξιμότητα των έργων για τις ανάγκες των επιχειρήσεων και ιδιωτικοποιήσεις.

Λαέ της Πρέβεζας και της Ηπείρου

Η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου και η λειτουργία του δημοσίου με κριτήριο την εξυπηρέτηση του κεφαλαίου θα αυξήσει την ανεργία, την απλήρωτη εργασία, τα απλήρωτα παραγόμενα προϊόντα, θα μειώσει  μισθούς-μεροκάματα και θα διαλύσει κάθε δικαίωμα. Το παραμύθι τους πρέπει να σταματήσει να γίνεται πιστευτό. Πούλησαν τη ΔΩΔΩΝΗ και νομίζουν ότι μπορούνε να κάνουνε γλέντι παντού χωρίς να υπολογίζουν κανένα.
Δεν θα καλυτερεύσει η ζωή μας όσο όλοι αυτοί είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους αυξάνοντας την εξουσία τους, την ιδιοκτησία και τα κέρδη τους. Επιβάλλεται το επόμενο χρονικό διάστημα να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, με οργανωμένο ξεσηκωμό για να τους ξηλώσουμε.
Η Αριστερή Παρέμβαση στο δήμο και την Ήπειρο θα συνεχίσει να δίνει τις δυνάμεις της για να δυναμώσουν οι αγώνες, για να ισχυροποιείται η μαχόμενη και αντικαπιταλιστική αριστερά, για την κοινή δράση μέσα στο κίνημα, για να επιβληθεί κάθε μέτρο που υπερασπίζεται τις ανάγκες και τα δικαιώματα των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, ανατρέπει τα δεδομένα και δεν διστάζει να συγκρούεται με το τοπικό κατεστημένο και την κεντρική πολιτική του σφαγείου κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ.


η δημοτική κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πολιτών δήμου Πρέβεζας
η περιφερειακή κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ (επιτροπή Πρέβεζας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου