Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

"Η διαλυτική εταιρία Χάιδας- Παγκράτης κ ΣΙΑ προσπαθεί να αλώσει τον κόσμο του Σύριζα Πρέβεζας"


Αφού η διαλυτική εταιρία Χάιδας- Παγκράτης κ ΣΙΑ  προσπαθεί να αλώσει τον κόσμο του Σύριζα Πρέβεζας , επεκτείνει τις δραστηριότητές της  στο Δήμο Πάργας.


Στους μη δεχόμενους να πράξουν αντικαταστατικά, αλλά σύμφωνα με τις υποδείξεις της εδώ ηγεσίας !!! Πάντα θα υπάρχουν πρόθυμοι έναντι κάποιας βέβαια σχετικής διευκόλυνσης για να εξυπηρετηθούν άνομα συμφέροντα . 

Στην Ν.Ε. στις 10/3/14 το μέλος της Ν.Ε. Μαίρη μας έφερε τον σύζυγό της , ο οποίος θέλει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Πάργας.  Λίγες μέρες όμως πριν στα γραφεία του Σύριζα Πρέβεζας, η Μαίρη διαμαρτύρονταν εντονότατα παρουσία μου και παρουσία των ιδιαιτέρων του Βουλευτή – συντρόφου κ. Μπάρκα, ότι ο συντονιστής Σύριζα Καναλλακίου κ. Τσάτσης, δεν θέλει να στηρίξει τον γι’ αυτήν δήμαρχο πασοκίτη κ.Λιόλιο.  

Αφού λοιπόν είδαν ότι αυτό δεν έβγαινε και ότι ο κ. Λιόλιος πιθανόν δεν θα κατέβει ξανά , θέλουν υποψήφιο τον σύζυγο της Μαίρης  μέλους της Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας. Μπράβο !!!. 

Μαίρη είσαι στο Σύριζα μέλος Ν.Ε. και στηρίζεις το στυγνό μνημονιακό δήμαρχο κ. Λιόλιο, που κάτι είχε γραφτεί , ότι έφτασε στην Κουμουνδούρου [αν είναι αλήθεια] για να πάρει το χρίσμα , αλλά δεν το πήρε. Μόνο το αυτοκίνητο του δήμου κάηκε αν δεν κάνω  λάθος. 


Με συντροφικούς χαιρετισμούς Τζένη Τσέκου
Μέλος Ν.Ε.Σύριζα Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου