Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 15, 2014

Ο Δήμαρχος Πάργας κ.Λιόλιος Μετέβη στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους ή για διασκέδαση ; ; ;


Θα πρέπει να βγει να εξηγήσει το σκοπό του ταξιδιού του στην Αθήνα όπου το υπηρεσιακό όχημα έγινε στόχος τρομοκρατών σύμφωνα με την δήλωση του ιδίου, από το οποίο το μόνο που πλέον έχει να θυμάται είναι το μπρελόκ του αυτοκινήτου.

Οργιάζουν οι φήμες ότι ο σκοπός του ταξιδιού του δημάρχου Πάργας ήταν η παρουσία του σε κοπή πίτας της αδελφότητας Παργινών στην Αθήνα. 

Εάν όμως ο σκοπός του ταξιδιού του δημάρχου δεν ήταν σύμφωνα με τις φήμες η παρουσία του σε μια πολιτιστική εκδήλωση, ας μας στείλουν από το γραφείο τύπου ένα σχετικό δελτίο τύπου όπου θα μας ενημερώνει σχετικά με την επίσκεψη του δημάρχου στην πρωτεύουσα, όπου και του ανατίναξαν την υπηρεσιακή μερσεντές !!! 

Βέβαια θεωρούμε εξαιρετικά αφελείς την πράξη του δημάρχου κ.Λιόλιου να σταθμεύσει ένα κρατικό αμάξι - την σήμερον ημέρα- το οποίο φέρει τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί πινακίδες βορά σε ανθρώπους που τέτοια χτυπήματα τα έχουν βούτυρο στο ψωμί τους!!! 

Θα μπορούσε κάλλιστα να προστατεύσει την δημοτική περιουσία των Παργινών, σταθμεύοντας το αυτοκίνητο σε ιδιωτικό πάρκινγκ. Συνοψίζοντας θα θέλαμε να μας σταλεί το δελτίο τύπου ενημέρωσης σχετικά με την επίσκεψη του δημάρχου στην Αθήνα !!!

ΥΓ. Θα επανέλθουμε !!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου