Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

Ο διατροφικός «Γολγοθάς» της γιορτής του Πάσχα του Ε.Κίτσου Διατροφολόγος-Διαιτολόγος



Οι μέρες οι οποίες διανύουμε αλλά και αυτές που ακολουθούν είναι γιορτινές και γεμάτες γευστικούς πειρασμούς , οπότε πιθανότατα μέχρι την Τρίτη μέρα του Πάσχα που είναι και η αργία της Πρωτομαγιάς για τους ελεύθερους επαγγελματίες , η ζυγαριά να δείχνει ένα με δύο κιλά παραπάνω.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Ο Δήμος Απεμπόλησε τα χρήματα για τα ληξιπρόθεσμα…. Στον αέρα πάνω από 700 επιχειρηματίες που περίμεναν να πληρωθούν


Στα κρύα του λουτρού μένουν περισσότεροι από εφτακόσιοι επιχειρηματίες, εργολάβοι και προμηθευτές της Πρέβεζας, οι οποίοι περιμένουν άλλοι μικρότερο κι άλλοι μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλει ο Δήμος.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βροχή πέφτουν οι αιτήσεις μεταθέσεων – μετακινήσεων από το Νοσοκομείο



Βροχή πέφτουν οι αιτήσεις μεταθέσεων – μετακινήσεων από το Νοσοκομείο Πρέβεζας

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Έληξε ο συναγερμός στη Χαριλάου Τρικούπη


Για μία ώρα περίπου διήρκησε η αναστάτωση στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπου υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, ύστερα από τηλεφώνημα που είχε γίνει για την τοποθέτηση βόμβας.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε ιατρείο… σε πλήρη κινητοποίηση η αστυνομία


Συναγερμός έχει σημάνει στην τοπική αστυνομία μετά από τηλεφώνημα που έγινε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το τηλεφώνημα έγινε από γυναίκα η οποία έκανε λόγο ότι η έκρηξη θα γίνει στις οκτώ το βράδυ.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Έκτακτη συνέντευξη τύπου από την ΕΛΜΕ VIDEO


Έκτακτη συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε η ΕΛΜΕ Πρέβεζας στο Εργατικό Κέντρο στις 11 το πρωί  με αφορμή την αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών και τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε λειτουργία τα φανάρια του Μύτικα



Σε λειτουργία τα φανάρια στον Κόμβο του Μύτικα.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Απαγόρευση ψαρέματος για ένα μήνα



Από τη Διεύθυνση Αγροτικής  Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου  ανακοινώνεται η απαγόρευση αλιείας  ψαριών (εκτός πέστροφας) και όλων των υδρόβιων οργανισμών, με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο, σε όλα τα ποτάμια, τους παραποτάμους και τις πηγές αυτών, καθώς και σε όλα τα υδάτινα οικοσυστήματα εσωτερικών υδάτων της Ηπείρου από 1η Μαΐου έως 31 Μαΐου 2013.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου Αποχέτευσης του Νεοχωρίου και του Αγίου Θωμά



To  « πράσινο» φως για την έγκριση δημοπράτησης του έργου Αποχέτευση Δήμου Πρέβεζας Γ΄Φάση οικισμών Νεοχωρίου και Αγίου Θωμά έδωσε με  σχετική απόφασή του ο Περιφερειάρχης  Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Να τι είδαν οι πρώτοι τουρίστες στην Πάργα…



Οι πρώτοι τουρίστες από τα οργανωμένα γκρουπ (Ολλανδοί) έφτασαν στην Πάργα για την  φετινή σεζόν.

Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα και στην Άρτα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις άνδρες και μία γυναίκα για ναρκωτικά


Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα και στην Άρτα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις ημεδαποί, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων  και το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Άδοξη συνεδρίαση στην Άρτα, απώλεσε την πλειοψηφία ο Δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης


Πρωτοφανή είναι όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας και οδήγησαν την παράταξη της πλειοψηφίας να έχει μετατραπεί πλέον σε μειοψηφία. Έτσι μέσα σε λίγους μήνες και μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο συμβούλων, χθες γράφτηκε το δεύτερο επεισόδιο του σήριαλ με την ανεξαρτητοποίηση την ώρα της συνεδρίασης άλλων τριών συμβούλων της παράταξης του Γιάννη Παπαλέξη.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ενημέρωση μαθητικού κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας



Πέρασαν σχεδόν δέκα ημέρες, από τη μέρα που ήρθε στην πόλη μας ο καταξιωμένος οδηγός αγώνων κ. Τάσος Μαρκουίζος, οι πιο πολλοί τον ξέρουν με το όνομα «Ιαβέρης», καλεσμένος από την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Πρέβεζας και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, για ένα διήμερο εκδηλώσεων για την οδική ασφάλεια με κύριο στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση του μαθητικού κοινού.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Γνωμοδοτικός - Συμβουλευτικός ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου σε δύο καίρεα ζητήματα



Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χτες στις 6 το απόγευμα και μεταξύ άλλων θεμάτων ,το ζήτημα του Τουριστικού Λιμένα και η παράταση ωραρίου κατά την καλοκαιρινή περίοδο στα καταστήματα επί του Ιστορικού Κέντρου ήταν τα θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον τόσο των Δημοτικών Συμβούλων ,όσο και των πολιτών που παρευρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου για να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση.

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2013

Απειλητικές επιστολές, εντάσεις κι ένα νοσοκομείο άνω κάτω


Άνω κάτω τείνει να γίνει νοσηλευτικό ίδρυμα της Ηπείρου. Πρωταγωνιστής γιατρός της μαιευτικής, με παρελθόν.... Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του epiruspost ο εν λόγω λειτουργός, το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με αρκετούς συναδέλφους του, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη χειρότερα καθώς αποστέλλονται απειλητικές επιστολές με ανάλογο περιεχόμενο.

ΑΡΤΑ: ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ στο Νομό


Ενημερώνουμε όλους  τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 7 εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προσφορές αγάπης για τους οικονομικά ασθενέστερους δημότες


Με τον συντονισμό του τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας   θα διανεμηθούν  τρόφιμα σε περίπου 70  οικογένειες ενώ  με βάσει  εισοδηματικών κριτηρίων θα δοθούν και δωροεπιταγές από τον Δήμο σε περίπου 200 δικαιούχους οι οποίοι είναι γραμμένοι στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Στην περιφέρεια χρεώνει ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης τα γλυκά των προγραμματισμένων επισκέψεων του....


Συνεδριάζει αύριο Μ.Τρίτη η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου με 61 θέματα στην ημερήσια διάταξη.Όπως το prevezabest θα σας παρουσιάσει και τα 61 θέματα ,στην 15η θέση ενδιαφέροντος του κ. Καχριμάνη βρίσκεται

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρώτο θέμα ο Τουριστικός Λιμένας στο Σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο



Ενδιαφέρον θα έχει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 το απόγευμα αφού πρώτο θέμα στην ατζέντα είναι το ζήτημα για τον Τουριστικό Λιμένα.Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε τις απόψεις των Δημοτικών Συμβούλων για το εν λόγω θέμα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ζήτημα για τα νάιλον θέτουν Κτηματική Υπηρεσία και Περιφέρεια



Έγγραφο απέστειλαν η Κτηματική Υπηρεσία και η Περιφέρεια προς τον Δήμο,τα οποία αναφέρουν ότι Κακώς χρησιμοποιούν νάιλον τα μαγαζιά στην παραλία της Πρέβεζας και επιπλέον ότι κακώς το Λιμενικό Ταμείο νοικιάζει χώρο .

ΠΡΕΒΕΖΑ:Εμφάνιση ασθένειας των πλατανιών



Την προσοχή όλων των φορέων προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση της νόσου των πλατανιών η οποία δυστυχώς εμφανίστηκε σε δέντρα της περιοχής του Αχέροντα από την πλευρά της Πρέβεζας, ζήτησε ο διευθυντής Δασών Πρέβεζας Βασίλης Δάλαρος, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Οδηγίες από την Περιφέρεια Ηπείρου για τις Αγορές του Πάσχα



Ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης
της Περιφέρειας Ηπείρου για τις Πασχαλινές αγορές

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Χορού ΕΙΚΟΝΕΣ - VIDEO



Ο Δήμος Πρέβεζας -Τμήμα Πολιτισμού διοργάνωσε  Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού  την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και ώρα 18:30 στην Πλατεία Ανδρούτσου με συμμετοχή πολλών χορευτικών ομάδων .

Κυριακή, Απριλίου 28, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Τραγουδώντας για την Ευρώπη»



Με την πετυχημένη σημερινή συναυλία που  δόθηκε την Κυριακή στις 8.30 το βράδυ στο κατάμεστο  Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Πρέβεζας έκλεισε το πρόγραμμα «Τραγουδώντας για την Ευρώπη» από τη χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία».

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες TAEKWONDO παρουσία του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας VIDEO



Tριήμερο διεθνές σεμινάριο κι αγώνες TAEKWONDO, παρουσία του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και γιου του ιδρυτή του αθλήματος President Grand Master Choi Jung Hwa , ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας, προσκεκλημένος του αθλητικού συλλόγου TAEKWONDO «Ευκλέας».

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας για τα Μέλη Χ.Α.



Eμφανίστηκαν το πρωί του Σαββάτου και στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας χρυσαυγίτες, στο πλαίσιο “πανελλαδικής δράσης” τους.  Σε μια πόλη χτυπημένη από την ύφεση και την ανεργία, σε μια πόλη που βλέπει το νοσοκομείο της να κλείνει και υπηρεσίες υγεία της να διαλύονται, σε μια πόλη που βλέπει τα παιδιά της να οδηγούνται στη μετανάστευση, που βλέπει να ετοιμάζονται να κλείσουν τα σχολεία της, σε μια πόλη που ασφυκτιά.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πασχαλινή δραστηριότητα για τους μικρούς μας φίλους

Πασχαλινή δραστηριότητα για τους μικρούς μας φίλους διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας , η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το βιβλιοπωλείο "Κύκλος" σήμερα  Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 10:30 εώς 12:30 τις το μεσημέρι , στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Φορτηγό τραυμάτισε θανάσιμα 68χρονη την οποία και εγκατέλειψε

Χθες (27.04.2013) το μεσημέρι στο 3ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Κέρκυρας-Πέλεκα, φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 68χρονη πεζή ημεδαπή και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συμμετοχή στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής»


Στα πλαίσια  της Eυρωπαϊκής γιορτής μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα το τριήμερο 20- 22 Ιούνιου, προσκαλούμε μουσικά σχήματα της περιοχής μας και νέους καλλιτέχνες κάθε ηλικίας να δηλώσουν την συμμετοχή στις μουσικές εκδηλώσεις.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Tραγωδία νεκροί πατέρας και κόρη


Νεκρός είναι τελικά ο οδηγός αλλά και η ανήλικη επιβάτης του δικύκλου που συγκρούστηκε με πίσω μέρος καρότσας  τρακτέρ στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Αγγελοκάστρου, κοντά στην διαστάύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Σάββατο, Απριλίου 27, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η ανακοίνωση της ΚΝΕ για το μαθητικό της Φεστιβάλ



Η ανακοίνωση της ΚΝΕ το μαθητικό της  Φεστιβάλ, έχει ως εξής:

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Θρίλερ με την εξαφάνιση 33χρονης…


Σε θρίλερ για την Ασφάλεια Ιωαννίνων εξελίσσεται η εξαφάνιση μιας 33χρονης οικιακής βοηθού. Η εξαφάνιση δηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και από τις έρευνες που έγιναν μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να οδηγεί στα ίχνη της.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προσοχή στο ύψος του δρόμου της Γέφυρας Δέσπως



Λόγω ότι εκτελούνται εργασίες στο ύψος ττου δρόμου της Γέφυρας Δέσπως ,όσοι κινούνται σε αυτόν τον δρόμο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.Τον δρόμο τον έχουν κλείσει και υπάρχει μια παρακαμπτήριος στα αριστερά η οποία οδηγεί ξανά στην εθνική πρέβεζας - Ηγουμενίτσας.

ΛΕΥΚΑΔΑ: ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ



Το τριώδιο όπως φαίνεται καλά κρατεί. Αν και έχει περάσει ένας μήνας από το πέρας του τριωδίου κι ενώ έχουμε φτάσει πλέον στην Μεγάλη Εβδομάδα, φαίνεται ότι το νησί μας πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, και αντί για Μεγάλη Σαρακοστή εφαρμόζει το μεγάλο Τριώδιο.

ΑΡΤΑ: 57χρονη συνελήφθη με 150 κροτίδες επίσης συνελήφθησαν δύο νεαροί άντρες για απόπειρα κλοπής


Συνελήφθη μία 57χρονη γυναίκα για κατοχή και εμπορία κροτίδων, στη Γραμμενίτσα Άρτας

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τραγουδώντας για την Ευρώπη



Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Δία Βίου Μάθηση/Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig, η Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας υλοποιεί πρόγραμμα με τίτλο:

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σύσκεψη για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών


Σύσκεψη με αντικείμενο, «το σχεδιασμό και τις δράσεις πολιτικής προστασίας για πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση των κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών» θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα (29 Απριλίου 2013) με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας  Ηλία Θεοδωρίδη.

Υπάλληλος από την Πρέβεζα βρίσκεται στη λίστα Ρακιντζή


Το φως της δημοσιότητας είδε η λίστα Ρακιντζή με τις 229 περιπτώσεις επίορκων υπαλλήλων, οι οποίοι διώκονται ποινικά. Η λίστα εστάλη από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

Από την Πρέβεζα ο πρώτος καλύτερος αεροπόρος του ΝΑΤΟ!!!



Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, που κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας, έλαβε το δίπλωμα του "1ου καλύτερου Πολεμιστή" του ΝΑΤΟ έπειτα από σκληρά γυμνάσια, που διήρκεσαν έναν μήνα στην Ισπανία,  μεταξύ αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας. 

ΑΡΤΑ: 33χρονος έκλεβε περίπτερα ,προσποιούμενος βλάβη αυτοκινήτου

Την 26-4-2013/15.00 στην Άρτα, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, γιατί την 25 και 26-4-2013, προφασιζόμενος επισκευή βλάβης του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, απέσπασε από (3) ημεδαπούς, ιδιοκτήτες περιπτέρων, το χρηματικό ποσό των 1.170 €.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ρουμάνοι διαρρήκτες συνελήφθησαν στο Κανάλι


Την 26-4-2013/12.00 στο Κανάλι Πρέβεζας, συνελήφθησαν (5) αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, γιατί σε έρευνα που έγινε σε (2) ενοικιαζόμενα δωμάτια που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κυνηγητικά όπλα (ακαταχώρητα άνευ σχετικών Α.Κ.Κ.Ο.), πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και πλήθος αντικειμένων καταστήματος ψιλικών (καπνοί, φίλτρα τσιγάρων, κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, κοσμήματα φο μπιζού κ.λ.π.), τα οποία είχαν αφαιρέσει από κατάστημα ψιλικών τις νυκτερινές ώρες της 24/25-4-2013. Όπως προέκυψε, τα ανωτέρω κυνηγετικά όπλα, παρέδωσε προς φύλαξη στους δράστες, ημεδαπός, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" Του Γιάννη Νικολαίδη


Ντοκιμαντέρ με τίτλο "ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" - Πρεβεζάνικα ήθη και έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας. Μια πολύ σημαντική δουλειά με σπάνιο και ανέκδοτο οπτικό υλικό είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν χτες στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας.

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2013

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Όχημα με οδηγό 20χρονο εξετράπη της πορείας του



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, πλησίον της εισόδου στάθμευσης παλαιού λιμένα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 20χρονο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή του σε σταθμευμένο στο δεξί άκρο της ανωτέρω οδού Ι.Χ.Ε. όχημα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκληρώνεται ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν από τη Μετροπόλιταν Όπερα


Ολοκληρώνεται ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν από τη Μετροπόλιταν Όπερα
Με το εκπληκτικό έργο του  Ηandel Ιούλιος Καίσαρ και Κλεοπάτρα

ΑΚΤΙΟ: Σενάρια Υποβάθμισης της 131 Σ.Μ. ; ; ;



"Οι έξυπνοι άνθρωποι περιφρουρούν τις Ένοπλες Δυνάμεις της περιοχής τους"

ΑΡΤΑ: Συνελήφθη 54χρονος για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 151.439,46 ευρώ


Συνελήφθη σήμερα (26-04-2013) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 54χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Το Μέγαρο Μουσικής «υποκλίθηκε» στην Αρχαία Νικόπολη



Η  σπουδαία  ιστορία της Αρχαίας Νικόπολης  , τα  μνημεία της και το  ανασκαφικό έργο που πραγματοποιήθηκε σε αυτή τα τελευταία 15 χρόνια μαζί με την παρουσίαση του σχεδιασμού των όσων  προγραμματίζονται να γίνουν στο  μέλλον αποτέλεσαν τον κεντρικό άξονα της διάλεξης που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής ο διακεκριμένος  αρχαιολόγος, 
πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής για την Αρχαία Νικόπολη Κωσταντίνος Ζάχος.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διαχείριση κονδυλίων, συντονισμός υπηρεσιών και ενεργοποίηση εθελοντών διαμορφώνουν το σχέδιο δράσης για την αντιπυρική περίοδο



 Η καλύτερη δυνατή  διαχείριση των  κονδυλίων  , ο συντονισμός των υπηρεσιών και  η ενεργοποίηση των εθελοντών   αποτελούν τα σημεία  που   υπογράμμισαν οι φορείς οι οποίοι  συμμετείχαν  στην συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου  Πολιτικής Προστασίας του Δήμου της Πρέβεζας με θέμα   την αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά την θερινή περίοδο.

Τοποθέτηση Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη για τις βασικές στοχεύσεις και την προοπτική της Περιφέρειας Ηπείρου στη νέα προγραμματική περίοδο (2014-2020)


Τις βασικές  στοχεύσεις της Περιφέρειας Ηπείρου  για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, ανέπτυξε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στη σημερινή Αναπτυξιακή Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.