Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κούγιας, Διαλυνάς και Τζούμας μιλούν στην κάμερα του PrevezaBest για την πρώτη μέρα της δίκης του φονικού της Άρτας


Συστάθηκε σήμερα Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, αποτελούμενο από τρεις δικαστές και τέσσερις ενόρκους συμπολίτες μας, προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη για τον τραγικό θάνατο που είχε βρει ο υπεύθυνος της χωματερής στην Άρτα τον Ιουλίου του 2008.
Έτσι σήμερα ξεκίνησαν οι καταθέσεις των μαρτύρων και συγκεκριμένα της οικογενείας του θύματος [γιος, κόρη και γαμπρός].Αφού εξετάστηκαν οι τρεις αυτοί μάρτυρες από τους 28 συνολικά που θα κληθούν να καταθέσουν και αφού ξαναζωντάνεψαν μνήμες του τραγικού εκείνου συμβάντος, η δίκη διεκόπη για να υπάρξει η δεύτερη μέρα της διαδικασίας στις 27 του ίδιου μήνα, όπου και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να έρθουν στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία της υπόθεσης. 

Ιστορικό της υπόθεσης

Στην αρχή, η υπόθεση είχε θεωρηθεί εργατικό ατύχημα και ο 28χρονος οδηγός[ κατηγορούμενος] αφέθηκε ελεύθερος, ύστερα από εντολή του εισαγγελέα Άρτας, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Στην συνέχεια όμως η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, μετά από μαρτυρίες και γεγονότα και τελικά στον οδηγό ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και 3 χρόνια μετά το συμβάν συνελήφθη και προφυλακίστηκε. 

Έτσι, Έπειτα από δύο αναβολές, ξεκίνησε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης στην
πόλη της Πρέβεζας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από μέρους του οδηγού. 

Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν τις δηλώσεις των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής κ.κ.Κούγια, Διαλυνά καθώς και τις δηλώσεις ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του κ.Τζούμα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου