Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 28, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής – Βίντεο


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 28/12 και ώρα 6 το απόγευμα στην πλατεία Νέσσερη τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Παρακολουθήστε στο βίντεο αποσπάσματα από τον αγιασμό αλλά και τις ομιλίες για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα.



Όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς αποκλειστικά το PrevezaBest, δείτε κάνοντας κλικ εδώ, από νωρίς είχαν καταφτάσει πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να βοηθήσουν και αυτοί στην προετοιμασία των εργασιών των εγκαινίων . 


Αφού ξεκίνησε η εκδήλωση με τον καθιερωμένο αγιασμό, σειρά είχαν οι ομιλίες των στελεχών προς το κοινό το οποίο παρακολουθούσε και που ήταν από διάφορα μέρη της Ηπείρου αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας.


Έτσι τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης για να ακολουθήσουν οι ομιλίες  των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και του νομικού της συμβούλου,κ.κ.Μπαρμπαρούση, Ματθαιόπουλου, Παναγιώταρου,για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ομιλιών με την ομιλία του κ.Κασιδιάρη.






Αφού ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες η εκδήλωση έληξε με τρόπο που η οργάνωση κλείνει τις εκδηλώσεις της τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.


Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι φίλοι της Χρυσής Αυγής δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν με τους βουλευτές του κόμματος.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου