Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μνήμες του τραγικού συμβάντος του 2008 θα ζωντανέψουν στα δικαστήρια της Πρέβεζας


Άλλη μια δύσκολη υπόθεση θα κληθούν στις 6 Δεκεμβρίου να αντιμετωπίσουν οι έμπειροι δικαστές της πόλης της Πρέβεζας.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου θα συσταθεί Μικτό κακουργιοδικείο αποτελούμενο από τρεις δικαστές και τέσσερις ενόρκους συμπολίτες μας για το τραγικό συμβάν που είχε λάβει χώρα σε χωματερή στην Άρτα τον Ιούλιο του 2008. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με  έγκυρες πληροφορίες του prevezaBest , φρικτό θάνατο είχε βρει ο υπεύθυνος της χωματερής, όταν τον είχε παρασύρει ο οδηγός του οχήματος. 

Έτσι έπειτα από δύο αναβολές, η υπόθεση θα εκδικαστεί στην πόλη της Πρέβεζας, με την κατηγορία της προθέσεως από μέρους του οδηγού. 

Έτσι μεγάλα ονόματα του Ποινικού δικαίου θα παρελάσουν από το δικαστικό μέγαρο της Πρέβεζας για την υπόθεση αυτή.[Τσοβόλας, Κούγιας, Διαλυνάς.]

Απορίας άξιον όμως είναι γιατί έπειτα από δύο σημαντικές υποθέσεις τις οποίες με απόλυτο επαγγελματισμό χειρίστηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι δικαστές της πόλης μας, η υπόθεση αυτή δεν εκδικάζεται στο Εφετείο Ιωαννίνων[;]. 

Η πιθανή απάντηση είναι ότι γνωρίζουν το πόσο καλή και γρήγορη συνάμα δουλεία κάνουν οι δικαστές στην πόλη μας και έτσι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό τόσο σοβαρές υποθέσεις να εκδικαστούν στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης αναμένεται με το νέο έτος , μιας και οι συνήγοροι τόσο της πολιτικής αγωγής όσο και του θύματος δεν είναι από τα μέρη μας για να μπορούν να παρευρίσκονται κάθε μέρα στην αίθουσα του δικαστηρίου με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου