Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η τρίτη ηλικία δυναμικά στο διαδίκτυο...

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης, για συμμετοχή στα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης που θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο ο Δήμος της Πρέβεζας. 


Το ενδιαφέρον όπως μετέδωσε η δημοτική ραδιοφωνία επικεντρώνεται στο τμήμα της εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών και φαίνεται ότι πολλοί Πρεβεζάνοι ηλικίας ακόμη και άνω των 80 χρονών επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του διαδικτύου και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν κατατεθεί αιτήσεις ενδιαφερομένων οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1937, το 1932 και ….νωρίτερα, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι όχι μόνο να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αλλά να ανταγωνιστούν σε δεξιότητες ακόμη και τα εγγόνια τους. 

Η προσέλευση του κόσμου για εγγραφή στα προγράμματα είναι μεγάλη και οι διοργανωτές δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την αποδοχή που έχει η πρόσκληση. 

Εκτός από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενδιαφέρον υπάρχει για ξένες γλώσσες, διακόσμηση, αγωγή υγείας και πρώτες βοήθειες, κοινωνική εργασία και περιβάλλον. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. 

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου