Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όταν τα φώτα σβήσουν, άπαντες εξαφανίζονται…


Ο τίτλος του κειμένου μας "Όταν τα φώτα σβήσουν, άπαντες εξαφανίζονται" αντιπροσωπεύει την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ άλλων στους δημοτικούς χώρους. 

Και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στο δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας, έναν αθλητικό χώρο δηλαδή ένα κέντρο πολιτισμού που οι αρμόδιοι όπως φαίνεται και όπως φάνηκε κατά το παρελθόν διόλου δεν ενδιαφέρει.

Έπειτα την κινητοποίηση του καλοκαιριού που υπήρξε από πλευράς της δημοτικής αρχής και μπράβο της που με την συνδρομή εθελοντών κατάφεραν έστω και αργά να είναι λειτουργικό. 

Τώρα όμως που τα φώτα έσβησαν και δεν υπάρχουν εκδηλώσεις για να φωτογραφηθούν, αυτό το κέντρο πολιτισμού "βυθίστηκε ξανά στην σιωπή του". 

Σε πείσμα όμως αυτών που το θέλουν "βουβό", υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται και με τας υπηρεσίας τους το διατηρούν ανοιχτό κατά τις απογευματινές ώρες, τις οποίες δημοτικός υπάλληλος δεν υπάρχει

Σε επικοινωνία του  PrevezaBest με τον εντεταλμένο σύμβουλο του δήμου για θέματα αθλητισμού κ.Φραγκούλη αφού του εκθέσαμε το ζήτημα του δημοτικού υπαλλήλου για τις απογευματινές ώρες μας ανέφερε ότι ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε από βδομάδα να καλύπτεται και η απογευματινή βάρδια από δημοτικό υπάλληλο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου