Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στον απόηχο της βαριάς ήττας του ΠΑΣ έσκασε μύτη επιστολή με δριμή κατηγορώ κατά του προέδρου κ. Πετρόπουλου


Σχετικά με το κάλεσμα που απεύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣ στον κόσμο της Πρέβεζας για βοήθεια στην ομάδα, θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα παρουσιάζει.

Μάλλον ο κος Πετρόπουλος έχει κοντή μνήμη γιατί δεν θυμάται ότι πριν από λίγους μήνες η ομάδα και διοίκηση είχε και σχεδιασμό είχε και προϋπολογισμό για την φετινή χρονιά είχε και παίκτες είχε. Είχε όλα αυτά τα οποία ΔΕΝ έχει τώρα.

Πρέπει να θυμηθεί ο πρόεδρος τι είπε στο τελευταίο συμβούλιο της παλιάς διοίκησης στα υπόλοιπα μέλη. Εκεί έθεσε το θέμα του ή εγώ ή εσείς και δήλωσε ότι μόνος του θα μπορούσε να φτιάξει νέα διοίκηση και να τρέξει την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

«Έδιωξε» με τον τρόπο αυτό, ότι καλλίτερο είχε παρουσιαστεί στην διοίκηση αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που αναγέννησαν την ομάδα μετά από 2 χρόνια αποχής, αυτοί που μάζεψαν τους ποδοσφαιριστές της πόλης και δημιούργησαν μια ομάδα αξιόμαχη, αυτοί που έφεραν τα παιδιά στις ακαδημίες και πέτυχαν αυτά, που είχαν υποσχεθεί και πολλά περισσότερα, αποχώρησαν για να υπάρχει ομαλότητα στην διοίκηση.

Ο κος Πετρόπουλος και άλλοι γύρω από αυτόν δεν κατάλαβαν την αξία της συνεργασίας και βάζοντας το εγώ πάνω από το εμείς έφτασε την ομάδα σε σημείο διάλυσης. Δικά του είναι τα λόγια «για να σωθεί η ομάδα».

Πολλά είναι αυτά που ΔΕΝ έκανε από την διάλυση της προηγούμενης διοίκησης μέχρι σήμερα, το ΔΕΝ βγάζει αρνητισμό και αρνητικά είναι όλα στην ομάδα αυτή την στιγμή.

ΔΕΝ έφτιαξε διοίκηση, όπως είχε υποσχεθεί, όταν έλεγε ότι έχει έτοιμο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και έτρεχε σε γενικές συνελεύσεις να βρει άτομα να πλαισιώσουν την διοίκηση. ΔΕΝ κράτησε την ομάδα όπως ήταν πέρυσι και με λίγες προσθήκες να είναι αξιόμαχη φέτος. ΔΕΝ έκανε καμιά σοβαρή μεταγραφή.

ΔΕΝ έκανε προϋπολογισμό για την φετινή χρονιά και τρέχει δεξιά και αριστερά για να μπαλώσει τρύπες. ΔΕΝ ζήτησε, τουλάχιστον από αυτούς που ανάγκασε να φύγουν να βοηθήσουν και φέτος.

Μήπως η κατάσταση της ομάδας σήμερα θυμίζει την κατάσταση πριν μερικά χρόνια όταν ήταν ξανά πρόεδρος και μετά η ομάδα διαλύθηκε;

Μήπως άλλοι ήταν αυτοί που τρέχανε την ομάδα και πέτυχαν ότι πέτυχαν για να φύγουν και να φτάσουμε πάλι εκεί που ξεκινήσαμε πριν έρθουν;

Αρκετά αναμάσησε το «δεν βοηθάει ο Δήμος», για να του θυμίσουμε ότι αν εννοεί οικονομικά, ούτε πέρυσι συνέβη αυτό και η ομάδα τα κατάφερε μια χαρά. Η βοήθεια που μπορεί να δώσει ο Δήμος δεν είναι μόνο οικονομική και είναι παράλογο σε εποχές που δημοτικοί υπάλληλοι μπαίνουν σε διαθεσιμότητα ή κινδυνεύουν να μπουν να ζητά χρήματα ο κος Πετρόπουλος από τον Δήμο. Είναι τουλάχιστον προκλητικό.

Μερικοί όμως δεν μπορούν να δουν τις ικανότητες και αντιμάχονται ότι νέο φέρνει επιτυχία. Αντί να κοιτούν το παράθυρο κοιτούν τον καθρέφτη.
Ευχόμαστε όλα αυτά να ξεπεραστούν για το καλό της ομάδας και ευχόμαστε να μην συμβεί αυτό που συνέβη μερικά χρόνια πριν, γιατί αν συμβεί πάλι, τότε δεν θα υπάρχει και Τρίτη ευκαιρία.

ΥΓ1: Όταν συνάντησε ο κος Πετρόπουλος τους γυμναστές της ακαδημίας δεν τους ρώτησε τι θα κάνουμε φέτος και πως σκέφτονται να οργανώσουν την Ακαδημία, παρά μόνο τους ρώτησε πόσα χρήματα βγήκαν πέρυσι από την Ακαδημία. Έτσι μετράει τον αθλητισμό και το μέλλον της ομάδας;

ΥΓ2:Εύχομαι τα καλύτερα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Αναγνώστης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου