Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

Ο 22χρονος Πρεβεζάνος Π. Παπαγεωργίου θα ταξιδέψει στη Ρωσία για μία διάκριση…


Στην Αγιά Πετρούπολη της Ρωσίας θα ταξιδέψει ο 22χρονος Πρεβεζάνος, πρωταθλητής Ελλάδας,Παναγιώτης Παπαγεωργίου για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ομοσπονδίας W.M.M.στις 18 Οκτωβρίου.


Συγκεκριμένα τον Παναγιώτη τον συναντήσαμε κατά την διάρκεια της προπόνησης του στο αισθητικό δάσους του Μονολιθίου, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του μας ανέφερε " Η πολεμική τέχνη με την οποία ασχολούμαι είναι ένα μείγμα πολεμικών τεχνών, κάτι σαν το Αρχαίο Παγκράτιο ,όλες οι πολεμικές τέχνες απορρέουν σε αυτό το άθλημα. Με το άθλημα ασχολούμαι γύρω στα τέσσερα χρόνια αλλά και αυτά με διαλείμματα καθότι τυγχάνω και φοιτητής Φυσικοθεραπείας στη Πάτρα.

Τις 22 Σεπτεμβρίου 2013 έλαβα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα και έτσι κλήθηκα στην Εθνική ομάδα βάση κατάταξης και θα λάβω μέρος στο Παγκόσμιο της Ρωσίας. 

Σε ερώτηση μας  αν σε αυτή του την προσπάθεια υπάρχουν κάποιοι χορηγοί που τον στηρίζουν , ο Παναγιώτης μας ανέφερε ότι Συμπαραστάτες στην προσπάθεια μου είναι η οικογένεια μου, η παρότρυνση του καλό μου φίλου Μιχάλη Νικολαίδη ,να βγούμε και να ζητήσουμε χορηγίες από επιχειρηματίες της πόλης και σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ στους χορηγούς μου τους οποίους και ευχαριστώ , το Prevere , το Donald ,το "Θύμησες" ,τον Elvis ,το Ρεμπέτικο στέκι . 

Αυτό που είναι σίγουρο από την πλευρά μου ,είναι ότι θα τα δώσω όλα και θα πάω για ότι καλύτερο μπορέσω ,ασφαλώς είναι μια διοργάνωση που για πρώτη φορά θα λάβω μέρος και σίγουρα θα με γεμίσει εμπειρίες…

Η προπόνηση λόγω ότι σιγά – σιγά πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι όλο και πιο εντατική ,υπό το βλέμμα  του προπονητή μου κ. Σπύρο Σολομωνίδη ,τις εντολές του οποίου εκτελώ στο ακέραιο.

Η κατηγορία στην οποία αγωνίζομαι είναι στα 66 κιλά έως τα 70. Επίσης ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στην διάδοση του αθλήματος στην οποία επιδιώκει με μια καλή του πορεία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Επίσης σε ερώτηση μας αν το άθλημα με το οποίο ασχολείται είναι κατά τρόπο τινά βάρβαρο ,ο Παναγιώτης δήλωσε "Αν δούμε τα στατιστικά στοιχεία των τραυματισμών,πιο βάρβαρο είναι το ποδόσφαιρο ,λόγω των συχνών τραυματισμών από ότι η πολεμική τέχνη που ασχολούμαι.Αυτό σας το λέω και με την ιδιότητα του σπουδαστή της φυσικοθεραπείας.

Ο άνθρωπος ο οποίος θα μας συνοδεύσει στην Αγία Πετρούπολη είναι ο αρχηγός της αποστολής της Εθνικής ομάδας κ. Δημητρίου.   


Δείτε φωτογραφικό υλικό του Μιχάλη Νικολαίδη στα πλαίσια την προπόνησης του Παναγιώτη. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου