Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 24, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Αθλητικός Σύλλογος FIGHT CLUB του Μ.Κατσή είναι πλέον γεγονός…Βίντεο


Γεγονός αποτελεί, πλέον ,ο Αθλητικός Σύλλογος FIGHT CLUB του Πρεβεζάνου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μάριου Κατσή. Με πολύ όρεξη και μεράκι ,ένας νεοσύστατος ,σύγχρονος, αθλητικός χώρος υπό την επιμέλεια του Μάριου Κατσή και των έμπειρων συνεργατών του,περιμένει ,όλους εσάς για να σας διδάξουν τα μυστικά αυτοάμυνας των πολεμικών τεχνών και όχι μόνο. Με σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης για όλες τις ηλικίες {Παιδικά,Αντρικά ,Γυναικεία} τμήματα.

Οι εγγραφές στο  FIGHT CLUB ,έχουν ξεκινήσει { Επτανήσου 16 πρώην Moto Tefas} Τηλ Επικοινωνίας 6932431204

Διδάσκονται : KICK BOXING, GRAPPLING,ΠΥΓΜΑΧΙΑ, BJJ, KRAV MAGA

Διδάσκουν: Μάριος Κάτσης , Γιάννης Λελόβας ,Γιώτα Ροντογιάννη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Μάριο Κατσή στο τηλ.: 6932431204. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην είσοδο του χώρου ,σε ευδιάκριτο σημείο ,ο Μάριος έχει τοποθετήσει τα κύπελλα και τα μετάλλια που με τόσο κόπο και επίπονη προσπάθεια έχει κατακτήσει, κάτι για το οποίο βέβαια μπορεί να υπερηφανεύεται .Άσχετα αν δεν το πράττει λόγω του σεμνού του χαρακτήρα.


Το PrevezaBest, βρέθηκε στο χώρο ,όπου στεγάζεται ο  Αθλητικός  Σύλλογος  FIGHT CLUB και καταγράψαμε ένα μέρος ,της πραγματικά εντυπωσιακής προπόνησης του Μάριου Κατσή και των μαθητών του.






Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου