Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκαν οι αντιπροσωπείες των χορωδιών

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκαν αντιπροσωπείες των χορωδιών που συμμετέχουν στο 31ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στη

Πρέβεζα{δείτε εδώ}.


Τις αντιπροσωπείες συνόδευσαν ο πρόεδρος της Χορωδίας « Αρμονία»  Απόστολος Αντωνίου, το μέλος της Διοίκησης Χριστίνα Κίτσου και ο μαέστρος Βαλεντίν Στεφάνοφ. 

Ο Σεβασμιότατος αφού τους υποδέχτηκε ο ίδιος προσωπικά τους καλωσόρισε και συζήτησε μαζί  τους. Συγκεκριμένα στην ομιλία του προς τους φιλοξενούμενους του ,τόνισε κυρίως μεταξύ άλλων την ιστορία της Ιερά Μητροπόλεως Νικοπόλεως Πρεβέζης ,ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στον θρησκευτικό τουρισμό που προσφέρει η περιοχή.

Επιπλέον ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στο χορωδιακό Φεστιβάλ το οποίο όπως ανέφερε στηρίζει και η εκκλησία ,επίσης τους δώρισε εικόνες των αγίων. 

Οι χορωδοί από την άλλη ευχαρίστησαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο για τα δώρα που τους έκανε και έμειναν κατά ενθουσιασμένοι τόσο από την ομιλία όσο και την φιλοξενία του.

Στο τέλος της συνάντησης οι χορωδοί ζήτησαν από τον Σεβασμιότατο να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία ,πράγμα το οποίο αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου