Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 06, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μάλλον δεν θέλει να έχει Τουρισμό....



Έπειτα από τις δεκάδες των καταγγελιών στο τηλέφωνο επικοινωνίας του blog μας από πολίτες της Πρέβεζας ,ότι η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας είναι τουλάχιστον τραγική ,πήραμε την φωτογραφική μας μηχανή και σας παρουσιάζουμε την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως είναι αυτήν την ώρα.
Γνωρίζουμε ότι η απάντηση των υπευθύνων θα είναι ότι “σήμερα ήταν Αργία.” Να ενημερώσουμε όμως τους υπεύθυνος ότι σήμερα στην Πάργα υπήρξαν δύο συνεργεία καθαρισμού με 4 εργάτες σε επιφυλακή ,όπου μάζευαν τα πάντα. 

Εμείς τι κάναμε σήμερα;; ; ; Ακόμη και αν η γειτονική μας Κωμόπολη δεν είχε τα συνεργεία επιφυλακής καθαρισμού ,εμείς δεν έπρεπε να είχαμε ; ; ; Κύριοι αυτές τις μέρες τα ξενοδοχεία της Πρέβεζας είχαν μεγάλη πληρότητα από επισκέπτες .Με τι ανάμνηση θα φύγουν ; ; ;

Όλα αυτά τα αναφέρουμε επειδή γνωρίζουμε ότι η Πρέβεζα θέλει να έχει τουρισμό,αν δεν ήθελε τότε αυτό το ρεπορτάζ το οποίο κάναμε έπειτα από δεκάδες καταγγελίες συμπολιτών μας ,δεν έχει σημασία .

Δεν είναι μονάχα το θέμα της καθαριότητας αλλά και η λειτουργία των καταστημάτων της παραλίας τα οποία σήμερα μόνο 3 ήταν ανοιχτά από το πρωί, επίσης χτες το βράδυ μονάχα δύο εστιατόρια ήταν ανοιχτά.

Σημείωση:Το τελευταίο μαγαζί στην Πάργα την Κυριακή του Πάσχα άνοιξε στις 10 το πρώι.....

Διερωτόμαστε οι επισκέπτες που επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες των διακοπών τους στην πόλης μας χτες το βράδυ που εξυπηρετήθηκαν ; ; ; Σήμερα Κυριακή του Πάσχα μονάχα τρεις καφετέριες στην παραλία της Πρέβεζας είχαν ανοίξει από νωρίς .Οι υπόλοιποι οι οποίοι άνοιξαν τα καταστήματα τους το μεσημέρι δεν θέλουν τουρισμό ; ; ; 

Το ρεπορτάζ αυτό έγινε με πραγματικά πόνο ψυχής ,δεν θέλουμε να προβάλουμε τα αρνητικά ,από την άλλη όμως δεν μπορούμε και να μην παρουσιάσουμε την αλήθεια...Ορίστε δείτε τις εικόνες ..
































1 σχόλιο:

  1. Αν ρωτήσεις τη Δημοτική αρχή θα σου σερβίρει το παραμύθι οτι δεν υπάρχουν υπάλληλοι καθαριότητας και κονδύλια. Σαν Έλλην φορολογούμενος ρωτάω .Αν η αποκομιδή των απορριμμάτων γινόταν από ιδιωτικό φορέα θα στοίχιζε περισσότερα; Θα υπήρχε πρόβλημα τις αργίες; Θα μπορούσαν οι κομματικοί Δήμαρχοι να διορίζουν ; Θα μπορούσαν μετά να τους εντάξουν στους διοικητικούς υπαλλήλους ; Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή