Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 14, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Δεν λησμονούμε το παρελθόν και οραματιζόμαστε το μέλλον" ΕΙΚΟΝΕΣ - VIDEO


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Θεοφάνειο Αίθουσα τέχνης η εκδήλωση του 6ου Δημοτικού σχολείου "Σεργιάνι στην γυναικεία χορευτική παράδοση στο Νομό Πρέβεζας".
Ήταν  μια εκδήλωση γεμάτη χορό, τραγούδι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, αναβίωση ηθών και εθίμων και διάφορα θεατρικά δρώμενα, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ελένη Ζιώγα.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό των 100 χρόνων από τη Απελευθέρωση της Πρέβεζας.

Υψηλού επιπέδου υποκριτικής από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 6ου Δημοτικού σχολείου που πραγματικά το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση έμεινε με τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο για την υποκριτική ικανότητα των μαθητών όσο και για τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ενδεικτική ήταν η δήλωση του Δημάρχου κ. Μπαίλη"Έπειτα από το θέαμα το οποίο παρακολουθήσαμε τα λόγια είναι περιττά".Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι δάσκαλοι ,οι οποίοι επιμελήθηκαν την εκδήλωση και τις πρόβες που προηγήθηκαν για να μας παρουσιάσουν αυτό το θεσπέσιο αποτελέσμα.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης ,ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανατολιωτάκης,η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καζάκου ,οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι κ.κ. Κορωναίος Φραγκούλης και ο κ.Αναγνώστου.


Στην Εκδήλωση συμμετείχαν οι Μουσικοί
Μ. Ζάμπας
Γ.Νάσης
Φ.Καραμπάς
Α. Σόφης
Σ.Κυριάκη
Κ. Αντύπας
Δ.Τσιακάλου
και ο μαθητής Σόφης Ευάγγελος






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου