Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άρων - άρων τελείωσε η ημερίδα "Καθ-οδηγώντας τα παιδιά μας με ασφάλεια "


Πραγματοποιήθηκε η πραγματικά σπουδαία ημερίδα "Καθ-οδηγώντας τα παιδιά μας με ασφάλεια"  που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων.Η Ημερίδα είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς.Κεντρικός Ομιλητής ήταν  ο καταξιωμένος Οδηγός Αγώνων Αυτοκινήτου, Σύμβουλος Ασφαλούς Οδήγησης και Οδικής Συμπεριφοράς, Συγγραφέας των βιβλίων «Εθνικό Θέμα: Οδηγός Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς I» και «Οδηγός Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς  κ. Τάσος Μαρκουίζος «Ιαβέρης».

Την Ημερίδα τίμησαν με τις εισηγήσεις τους:ο κ. Ευάγγελος Μάστακας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας,ο κ. Κωνσταντίνος Σιώρος, Διοικητής Τροχαίας Πρέβεζας,Dr. Επαμεινώνδας Λέκκας, Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Πρέβεζας κα ιο κ. Ιωάννης Ρέντζος, Δημοτικός Σύμβουλος,ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Μπαίλης.Την παρουσίαση της εκδήλωσε έκανε η κ. Α.Παππά.

 Ο ο κ. Ευάγγελος Μάστακας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας μεταξύ άλλων κατέθεσε τρομακτικά στατιστικά  στοιχεία για τα τροχαία θανατηφόρα ατυχήματα στην χώρα μας ,επιπλέον ανέλυσε τους λόγους που οδηγούν στην αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα.

Ο κ Μαρκουίζος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γεγονότα{δυστυχήματα} που συγκλόνισαν την Ελλάδα, επιπλέον μίλησε για εκπαίδευση της συνείδησης του ανθρώπου και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε οι οδηγοί έχουν " Άγνοια της άγνοιας..." 

ο κ. Κωνσταντίνος Σιώρος, Διοικητής Τροχαίας Πρέβεζας αναφέρθηκε στα στοιχεία που καταγράφει η υπηρεσία για τα τροχαία ατυχήματα.Ο  Dr. Επαμεινώνδας Λέκκας, Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Πρέβεζας μίλησε για την αλυσίδα των καταστάσεων που προβλέπεται να ακολουθήσουμε όταν συμβαίνει ένα ατύχημα.ο κ. Ιωάννης Ρέντζος, Δημοτικός Σύμβουλος  εξαιτίας του χρόνου πρόλαβε να απευθύνει μονάχα ένα χαιρετισμό.

Η χτεσινή ημερίδα ωστόσο σημαδεύτηκε από την είσοδο δύο μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας στην  αίθουσα όπου βρισκόνταν σε εξέλιξη η ομιλία του  κ. Κωνσταντίνου Σιώρου, Διοικητής Τροχαίας Πρέβεζας και του ζήτησαν με άκομψο και αγενή τρόπο να συντομεύσει την ομιλία του διότι υπήρχε προγραμματισμένη προβολή ταινίας.

 Επιπλέον δέκτης της αγενής συμπεριφοράς αυτής έγινε και ο ο κ. Ευάγγελος Μάστακας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας.Τα δύο αυτά μέλη της Κ.Λ.Π. διαμαρτυρήθηκαν όπως προείπαμε διότι ήταν προγραμματισμένη προβολή τανίας όπως και το prevezabest άλλωστε προβάλλει τα σχετικά δελτία με τις ταινίες οι οποίες επρόκειτο να παίξουν.Θέλουμε όμως να ενημερώσουμε τους κυρίους οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ούτε το πρόσωπο του κ. Διοικητού αλλά ούτε και τον κ. Εισαγγελέα  ότι εντός Πολιτιστικού Κέντρου επέδειξαν τέτοια συμπεριφορά.... 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου